Δημόσιοι Υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ Δωδεκανήσου Θεσσαλονίκης αρνούνται να εργαστούν και διώχνουν όποιον πηγαίνει στην υπηρεσία μετά της 11:30 (στο τμήμα που εκδίδει κάρτες ανεργίας).

Στον ΟΑΕΔ Δωδεκανήσου (Θεσσαλονίκης) οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που εργάζονται στο τμήμα που εκδίδει κάρτες ανεργίας, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ το μηχάνημα που μπορεί ο πολίτης να πάρει σειρά προτεραιότητας για να εξυπηρετηθεί από... τις 11:30 π.μ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τη στιγμή που η ώρα που λήγει η εξυπηρέτηση του κοινού είναι... 14:00!!!

Η δικαιολογία που προβάλλουν είναι πως βρισκόμασταν στο νούμερο... 200 και είχαν κοπεί 400 οπότε δεν θα προλάβουν να.....
εξυπηρετήσουν άλλους πολίτες για σήμερα!!!!!

Η
αλήθεια πίσω από τη δικαιολογία είναι πως...
... από τα 200 νούμερα που βρίσκονται στην αναμονή δεν είναι εκεί. Κάποιος πολίτης κόβει νουμεράκι, για τον Α ή Β λόγο πρέπει να φύγει, με αποτέλεσμα το νούμερο που κατέχει στην ουσία να μην εξυπηρετηθεί ποτέ...

Στις 12:30 οι πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο ήταν (το πολύ) 50 στον αριθμό.
Με τρεις υπαλλήλους να εξυπηρετούν οι παρευρισκόμενοι στην υπηρεσία θα ολοκληρώσουν τις δουλειές τους πριν τις 14:00.

Οπότε... από τη 13:00 και μετά, οι εργαζόμενοι ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ από τα πόστα τους ώστε να μείνει ΕΝΑΣ (με μεταξύ τους συνεννόηση) που με την ανάλογη διαχείριση (του χρόνου) στις 14:00 θα έχει τελειώσει και η εξυπηρέτηση του τελευταίου πολίτη... (οι άλλοι δύο, καπνίζουν, πίνουν καφέ σε μερικές περιπτώσεις εγκαταλείπουν και την υπηρεσία - ο κόσμος το 'χει τούμπανο...)

ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΝΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 14:00 όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις ιδιωτικές Τράπεζες παγκοσμίως...

ΤΟ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!

Αυτά είναι τα κοπρόσκυλα που ο κ. Πάγκαλος παίρνει το θάρρος να λέει "Μαζί τα φάγαμε".. όχι οι άνεργοι από την απέναντι πλευρά...

Αυτά είναι τα κοπρόσκυλα που είναι η Νο1 αιτία της χαμηλής παραγωγικότητας της χώρας μας...

Αυτά είναι τα κοπρόσκυλα που πληρώνονται από την αισχρά υψηλή φορολογία για να μας... κοροϊδεύουν και να βρίσκουν 1000+1 τρόπους να λουφάρουν από τη δουλειά τους, έχοντας μετά το θράσος να ισχυρίζονται πως το προσωπικό δεν επαρκεί!

Θα μπορούσα να γράφω για ημέρες... Δεν θα το κάνω καθώς πιστεύω πως πρέπει να μείνουμε στο συγκεκριμένο πρόβλημα (που είναι η άρνηση του να δώσουν σειρά προτεραιότητας στο κοινό στις 11:30 το πρωί!!) και όχι να ξεφύγουμε και να μπούμε σε έναν ανούσιο κύκλο συζητήσεων.

Ναι, δεν είναι όλοι ίδιοι...
Ναι κάποιοι εργάζονται σκληρά...

ΝΑΙ... Ο ΟΑΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ!
Το παραπάνω μήνυμα έχει κοινοποιηθεί μέσω e-mail στους αρμόδιους:
Παράπονα Πολιτών
Για να εκφράσετε οποιαδήποτε παράπονα από την εξυπηρέτηση ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή τη μη ικανοποιητική πληροφόρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε:

α) Ταχ/κή Δ/νση: Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΠΗΡ. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΑΕΔ

Εθνικής Αντιστάσεως 8, 17456, Άλιμος

Keywords
Τυχαία Θέματα