VIDEO: Έφτυσε δημότισα και πέρασε στο... ντούκου

21:06 2/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ο ίδιος αντιδήμαρχος που φέρεται να έβρισε τον ηλικιωμένο στη Σουλίου προκάλεσε για άλλη μια φορά με τη συμπεριφορά του, όταν…
έφτυσε 20χρονη μπροστά σε συνδημότες της, δημοτικούς συμβούλους αλλά και τη Δήμαρχο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του αντιδημάρχου κ. Θεοδωρόπουλου. Ενώ μερίδα της αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτησή του.

Δείτε τι καταγγέλλει, ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πόλης, κ. Αρναούτης τον οποίο και επιβεβαιώνουμε πλήρως αφού ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός:

Το
φτύσιμο βέβαια πέρασε στο «ντούκου» αφού τόσο η δήμαρχος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης «κάλυψαν» τον αντιδήμαρχο και δεν δέχτηκε ούτε καν να συζητηθούν οι καταγγελίες!!!
Η Δήμαρχος είπε πως είναι ψέματα απαντώντας στην κατηγορία για τον χαρακτηρισμό «μαλάκας» και απέφυγε εντέχνως να απαντήσει στο αν έφτυσε τη δημότισσα ο αντιδήμαρχος, γεγονός που υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες.
Δείτε τις αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και προσέξτε την «δικαίωση» του αντιδημάρχου που κουνάει το δάχτυλο στους κατοίκους:

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα