Η βασική ενδεκάδα που κατεβάζει ο Α. Σαμαράς στην Α΄ Αθηνών

Το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθηνών με νέους και παλιούς υποψήφιους, παρουσιάζει σήμερα το BriefingNews.
Η βασική ενδεκάδα των γαλάζιων που θα κατέβει στο γήπεδο της Α΄ Αθηνών , θα δώσει έναν δύσκολο αγώνα, από τη μια γιατί η ΝΔ στοχεύει υπό δυσμενείς συνθήκες στην αυτοδυναμία και από την....
άλλοι γιατί οι 11 υποψήφιοι θα διαγκωνιστούν μεταξύ τους για τις 5 πρώτες θέσεις που οδηγούν στα έδρανα της νέας Βουλής.

Δημήτρης Αβραμόπουλος
Πρώτος και καλύτερος, σύμφωνα με τις
υπάρχουσες μετρήσεις , είναι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, που προτίμησε αντί της ασφάλειας του ψηφοδελτίου Επικρατείας να εκτεθεί και πάλι στον σταυρό.

Όλγα Κεφαλογιάννη
Η κρητικοπούλα της Νέας Δημοκρατίας μετακόμισε με απόφαση του Α. Σαμαρά από το Ρέθυμνο στην Α΄ Αθήνας με βασικό στόχο να συσπειρώσει το κρητικό στοιχείο που ως τις προηγούμενες εκλογές επέλεγε την Ντ. Μπακογιάννη. Και οι μετρήσεις δείχνουν ότι το επιτυγχάνει.

Προκόπης Παυλόπουλος
Παρά τις όποιες δυσαρέσκειες προκάλεσε η υπουργική του θητεία στην προηγούμενης διακυβέρνηση , ο καθηγητής της ΝΔ, διατηρεί ισχυρό κομματικό μηχανισμό και σημαντικά ερείσματα στην γαλάζια βάση ενώ με την ήπια στάση του τα 2 χρόνια, αναβαπτίστηκε.

Βασίλης Κικίλιας
Ως υποψήφιος περιφερειάρχης και με την προώθηση που έχει στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον Α. Σαμαρά κατάφερε να επιτύχει υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας
Τα οποία αναμένεται να καρπωθεί και στην κάλπη.

Νικήτας Κακλαμάνης
Η παραμονή του στο δήμο Αθηναίων του επέτρεψε να διατηρήσει τις κομματικές σχέσεις με την γαλάζια βάση και παρά την εκλογική ήττα από τον κ Καμίνη, διαθέτει ακόμη σημαντικούς πυρήνες ψηφοφόρων που τον ακολουθούν επί δεκαετίες.

Νότης Μηταράκης
Η παρουσία του στο γαλάζιο οικονομικό επιτελείο του έδωσε την δυνατότητα της προβολής από τα ΜΜΕ ενώ και στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικής, σαν περιφερειακός σύμβουλος, ήρθε σε επαφή με τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Φωτεινή Πιπιλή
Με τον ρηξικέλευθο πολιτικό της λόγο και την επιμονή της σε θέματα κοινοβουλευτικής τάξης και ηθικής και με ακροατήριο που την ακολουθεί από την περίοδο της δημοσιογραφικής της σταδιοδρομίας επιδιώκει την επανεκλογή της.

Μανώλης Αγγελάκας
Υπήρξε επί διετία γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και κατάφερε να δημιουργήσει καλές σχέσεις με τις Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις, γεγονός που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υποψηφίων του.

Ανδρέας Ψυχάρης
Βρέθηκε δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά τους τελευταίους μήνες με την ιδιότητα του διπλωματικού συμβούλου ενώ ο ισχυρός ρόλος του πατέρα του , Σταύρου Ψυχάρη, στον χώρο των ΜΜΕ του δίνει μια σημαντική εκλογική αφετηρία.

Αλέξανδρος Μωραϊτάκης
Ως πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ και άνθρωπος της χρηματοοικονομικής αγοράς εκφράζει ένα συγκεκριμένο τμήμα ψηφοφόρων ενώ η υποψηφιότητα του κλείδωσε στην συνάντηση που είχε προχθές με τον Α. Σαμαρά.

Ευγενία Τσουμάνη-Σ
Keywords
Τυχαία Θέματα