MasterChef spoiler 10-5: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική – Το φαβορί για την ατομική ασυλία

11:04 9/5/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef spoiler 10-5: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο επόμενο (10/5, 21:00) επεισόδιο του MasterChef, με τον διαγωνισμό να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Πλέον αποδεικνύεται καθημερινά πως το ριάλιτι μαγειρικής του Star βρίσκεται δικαίως στις πρώτες θέσεις της prime time αναφορικά με την τηλεθέαση.

Τα όσα θα δούμε όμως στη συνέχεια αναμένεται να καθηλώσουν ακόμη περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό, με το επεισόδιο της Παρασκευής 10 Μαΐου να φέρνει τους παίκτες στα όρια τους.

MasterChef
spoiler 10-5: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική – Το φαβορί για την ατομική ασυλία

Την Παρασκευή (λοιπόν, οι τρεις μπριγάδες που πάλεψαν μαγειρικά με φόντο την καθιερωμένη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας θα μάθουν τα κατορθώματα τους.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ήδη το trailer του επόμενου επεισοδίου, η μπλε ομάδα αποτελούμενη από τους Ηλία, Λευτέρη και Κώστα ήταν αυτή που δημιούργησε το πιο ισχυρό μενού και κατ΄ επέκταση εξασφάλισε μια θέση στην τελική 9αδα του διαγωνισμού αλλά και μια καντίνα στο επόμενο street food festival της Αθήνας.

Παράλληλα όμως, Γιάννης Κούρτογλου και Χρήστος Μοίρας θα είναι οι μοναδικοί που θα παλέψουν για την ατομική ασυλία από τις άλλες δύο ηττημένες ομάδες, με τον Μάριο να βρίσκεται ήδη στον τάκο και να τους περιμένει!

Τη δεδομένη στιγμή, το φαβορί για να επικρατήσει σε αυτή τη μίνι δοκιμασία είναι ο Γιάννης Κούρτογλου, με τον Μοίρα πάντως να είναι ο άνθρωπος των εκπλήξεων. Για να δούμε..

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο του MasterChef:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
MasterChef, 9-5, Αυτοί,MasterChef, 9-5, aftoi