Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Το παρακάτω άρθρο το αφιερώνω στην γενιά του Εφιάλτη, που εάν και ένας, φρόντισε να δημιουργήσει τόσους πολλούς.

Ανέκαθεν στην χώρα αυτή τα κάθε λογής υποκείμενα, τα οποία με τα έργα τους έφταναν τον λαό ένα βήμα πριν το χάος, φρόντιζαν να εγκαταλείψουν το έθνος λίγο πριν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, φοβούμενοι μην τους λιντσάρει ο λαός για αυτά που.....
έκαναν εις βάρος του και δεν προλάβουν να χαρούν, αυτά που με τόσες κλεψιές, απατεωνιές και ατιμίες είχαν αποκτήσει.

Αντί να μας προβληματίζει λοιπόν, το γιατί όλα αυτά τα εθνικά υποκείμενα αγοράζουν μετά μανίας σπίτια
και άλλα ευγενή κτίσματα στο εξωτερικό, βγάζοντας συνάμα όλα τους τα χρήματα στις ξένες τράπεζες, εμείς βριζόμαστε μεταξύ μας εάν το υποκείμενο είναι του τάδε, η του δείξε κόμματος, χάνοντας έτσι το βαθύτερο νόημα αυτής της κατά τα άλλα εθνικής προδοτικής πράξης.

Σας παρακαλώ θερμά, τουλάχιστον τους εναπομείναντες σκεπτόμενους ανθρώπους, να εστιάσετε την προσοχή σας στο γεγονός και μόνο, έτσι ώστε να δούμε τι κρύβετε πίσω από αυτήν την ενέργεια των υποκείμενων, που σε λίγο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν το πλοίο, που οι ίδιοι φρόντισαν να βυθίσουν.

Οφείλουμε όμως από την άλλη μεριά να γνωρίζουμε ότι, όλα τα υποκείμενα αυτής της χώρας, ανέκαθεν δεν πίστευαν σε κανένα κόμμα, σε καμία ιδεολογία και σε καμία πατρίδα (Παρά μόνο προσκυνούσαν τον έναν και μοναδικό θεό τους το ΧΡΗΜΑ), απλά κρυβόντουσαν σαν πρόβατα μέσα στα διάφορα κόμματα, ενώ στην πραγματικότητα ήσαν λύκοι, έτσι ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να κατασπαράζουν τα ανυποψίαστα και ανήμπορα ζωντανά.

Όλοι αυτοί, που με τον έναν η τον άλλο τρόπο, κατέκλεψαν την χώρα εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζουν πολύ καλά ότι, σε λίγο χρονικό διάστημα η χώρα θα περάσει από φωτιά και σίδερο, με αδελφό να σκοτώνει αδελφό και περιουσίες να αλλάζουν χέρια.

Επίσης γνωρίζουν ότι, σε λίγο δεν θα μπορούν να σταθούν με τίποτα στο νέο σκηνικό που οι ίδιοι έχουν στήσει και απλά θα πάρουν την γενιά τους και θα αυτοεξοριστούν, στα πανάκριβα διαμερίσματα και επαύλεις που έχουν είδη αγοράσει και από εκεί τρώγοντας το χοιρομέρι τους, απέναντι από το τζάκι και τραγουδώντας το merry Christmas, θα αναπολούν την επιστροφή τους στον τόπο του εγκλήματος.

Και όταν με το καλό περάσουν τα χρόνια και καταλαγιάσει η φωτιά, αφήνοντας πίσω της καμένη γη, θα γυρίσουν πίσω ακμαιότατοι και άκαπνοι μαζί με την γενιά τους, έχοντας ο καθένας ένα βαγόνι λίρες, για να ξανακάνουν τα ίδια και χειρότερα στους εναπομείναντες ιθαγενείς, που θα περιμένουν στην προβλήτα του λιμανιού ρακένδυτοι, κρατώντας στα χέρια τους μικρά σημαιάκια, τα οποία θα κουνάνε από απόγνωση και όχι από χαρά, φωνάζοντας συνάμα ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗ.

Να λοιπόν αδέλφια μου που ήρθε η ώρα, η γενιά του Εφιάλτη, η οποία βρίσκεται σε κάθε γωνιά και σε κάθε μετερίζι της πατρίδος μας, να παραδώσει και πάλι την χώρα μας στα χέρια των σύγχρονων περσών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους α
Keywords
Τυχαία Θέματα