Πως μπορεί να γίνει ένας Έλληνας σήμερα Πλούσιος ?

Να ήταν χθες πολύ πλούσιος και να επενδύει στην Ελλάδα?
Θα μπορούσε!!! Όμως το να γίνεις πλούσιος μπορείς αν και μόνο κατοικοεδρεύεις ως Βουλευτής στην Βασ. Σοφίας 1, δηλαδή, στην Βουλή. Θα δείτε πως !
Παρασκευή 27-5-2011 και ώρα 2:30 μ.μ. το πρόγραμμα των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για την ερχόμενη εβδομάδα έχει.....
ως εξής: Τρίτη 31 Μαΐου 9 επιτροπές. Τετάρτη 1η του μηνός Ιουνίου
καμία.
Γιατί ? (η απορία σας θα απαντηθεί παρακάτω)
Κάθε μήνα σύμφωνα με τον κανονισμό
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/Katigories/), που ο προηγούμενος θεσμικός άρχων (ένας από αυτούς) αυτού του τόπου ο κ. Σιούφας τα έφτιαξε έτσι ώστε να μπορούν να τρώνε τρελά, χωρίς να τους παίρνουν είδηση κανείς.
Αφού, λοιπόν, εξασφάλισε την σιωπή των «υπαλλήλων» των καναλιών, του πολιτικού ρεπορτάζ στη Βουλή, με μερικές εκδουλεύσεις !!! και δίνοντας τους προνόμια, χρήματα μέσω δώρων όπως δίνεται και στους υπαλλήλους, το περίφημο 15ο και 16ο μισθό(!) ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ …. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ… και που δεν είναι οι μόνοι, άλλοι 2000 με 2200 αστυνομικοί τα παίρνουν και δεν γίνεται λόγος κανένας!!! ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…. Χωρίς κανένα έλεγχο από πουθενά ! Άραγε αυτός ο Πάρεδρος που ελέγχει τα οικονομικά της Βουλής γιατί δεν μιλάει ????????? παρά βγάζουν κάποιοι το κεφάλι τους ως οχιές και δείχνουν τους Υπαλλήλους της Βουλής!! Τα παίρνει η Φρουρά της Βουλής, της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η Φρουρά των τέως και νυν Προέδρων αρχηγών κομμάτων. Και συνεχίζω, αφού τους έδωσε ειδικές θέσεις και με ειδική (μόνο σε αυτούς) θέση στάθμευσης με τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους στο γκαράζ της Βουλής (σημειωτέων το γκαράζ το έφτιαξε Τεχνική Εταιρεία του κ.Τσοχατζόπουλου επί Προεδρίας κ. Κακλαμάνη μέσα σε 3 χρόνια και με αρχαία ευρήματα μέσα, στο περιβάλλον χώρο του κτιρίου, που αν ήσουν απλός Έλληνας πολίτης θα σου κάτεσχαν και τον τραπεζικό λογαριασμό για την πληρωμή των εργατών που δούλευαν για σένα, όχι το οικόπεδο ή το κτίριο!), έστησε ο «εκλεκτός άνθρωπος του Προέδρου» και ο νοών νοείτω, ένα μαγαζάκι για να ευχαριστήσει (!) ή να δημιουργήσει ένα εύκολο χρηματιστήριο όπως ξέρουν να κάνουν τα ΛΑΑΜΟΟΓΙΑΑΑΑΑ…
Συγνώμη για τη γλώσσα μου…
Δημιούργησε λοιπόν ένα προηγούμενο που δεν έχει ταίρι…
Έτσι επί προηγούμενης κατάστασης, Π.Κ. (Προ Κρίσης), τρώγανε απίστευτα, σε τέτοιο βαθμό που η κατάσταση είχε ξεφύγει. Είχαν αρκεστεί τόσο στον πλούτο που τους προσέφερε ο κ. Σιούφας που εκτροχιάστηκαν σχεδόν όλοι τους… τα έπαιρναν από όπου μπορούσαν. Με πρόσχημα την υποστήριξη του γραφείου τους και τον επερχόμενο εκλογικό αγώνα, ακούστε να φρύξετε, ζήταγαν από τους επιστημονικούς τους συνεργάτες να τους δίνουν άλλοτε όλη ή τη μισή, ανάλογα αν τους έπαιρνε, την υπερωριακή τους αποζημίωση ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Ούπς … Συγνώμη !
Προειδοποίηση!!! Μην κάνετε το λάθος να το διαψεύσετε, θα σας κάνω Ρόμπες κσεκούμπω
Keywords
Τυχαία Θέματα