Η χελώνα, ο λαγός και ο ελληνικός λαός

Χρειαζόμαστε κάποια γραμμή πλεύσης ή οδηγίες προς ναυτιλομένους τέλος πάντων, σχετικά με την Έλενα Κουντουρά. Άκουσα μερικές από τις δηλώσεις της όπως, π.χ., στο Βήμα FM, συνέντευξη με τον Άρη Ραβανό (6/3/2012) και στον Alpha FM 104,7 Kρήτη Ι.

Καλά κρατεί μεν, με τα αντιμνημονιακά ‘όχι’ της, αλλά δεν κάνει καν προτάσεις πέραν από τα όσα ακούγαμε στα Ζάππειο Ι και ΙΙ, της.....
τότε ντε και καλά ‘νέας’ ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.
Δεν γνωρίζω πόσο καλά μπορεί να λειτουργήσει το “εμείς δεν αλλάξαμε, εκείνοι αλλάξαν” της Κουντουρά, τουλάχιστον σχετικά με την επιτακτική ανάγκη ανατροπής του όλου νυν πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας.

Μάλλον έχει απόλυτο δίκαιο ο Δρ. Γιώργος Δ. Κοντογιώργης όταν λαλεί πως: «τα [νυν] πρόσωπα της πολιτικής είναι απλώς διαχειριστές ενός συστήματος που τα παράγει. Το ελληνικό σύστημα παράγει, δηλαδή αποδέχεται στους κόλπους του μόνο "σκουπίδια". Δεν παράγει φιλοδοξία υστεροφημίας και αφιέρωσης στο δημόσιο συμφέρον».

Δεν έχει καν κάποια ιστορία να μας πεί η Έλενα Κουντουρά. Καλός κ’ αγαθός ο πατριωτισμός, αλλά η πολιτική θέλει και όραμα και εντεταλμένη από τον ελληνικό λαό αποστολή και στρατηγικό σχέδιο και σχεδιασμό των επι μέρους τακτικών και σχέδιο εφαρμογής τους και έλεγχο αναδράσεων, αλλά δεν ακούω ούτε δείγμα σχετικά με όλα τούτα τα απαραίτητα από την Έλενα Κουντουρά· τίποτα!

Αν και με άδεια χέρια λοιπόν έρχεται στην Νέα Υόρκη. Γιά να μας πείσει!

Να μας πείσει γιά τι δεν ξέρω. Μάλλον γιά χρηματοδότηση από τίποτα περίεργους Αμερικανοκινέζους ψάχνει, μιάς και οι Ελληνοαμερικανοί δεν είμαστε δα και τόσο κάφροι γιά να μασάμε ταραμά και να φτύνουμε και τα μανικετόκουμπα.

Λέτε να πάω να την δώ; Γιατί όμως, γιά να κάνω το φαντεζί μπλουζάκι;

Πέθανε γαρ η ΝΔ. Μετά πέθανε το ΠαΣοΚ. Τώρα έχουμε το ‘καθεστώς’ ΝΔ·ΠαΣοΚ στην Ελλάδα. Που θα το ανατρέψει μόνος του ο Πάνος Καμμένος, μιάς και, αν και είναι γάτα η κυρία, δεν πατάει και πολύ σταθερά πολιτικά η Έλενα Κουντουρά.

Έκανε πάντως πάρα πολύ καλά ο Πάνος Καμμένος που άφησε πίσω του τον Αντώνη Σαμαρά. Μιλάμε γιά πολλά γκάζια και καμμένα λάστιχα πάνω στην καυτή άσφαλτο της πολιτικής, βέβαια υπό το καθεστώς ΝΔ·ΠαΣοΚ.

Τώρα όμως πρέπει να αφήσει πίσω του και τις σαχλαμάρες. Π.χ., πέταξε μία ακόμη μπανανόφλουδα πίσω του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, από το καθεστώς ΝΔ·ΠαΣοΚ ντε και, πάνω στην φούρια του, πάει και την πατάει την του ‘φεντεραλισμού’ μπανανόφλουδα ο Πάνος Καμμένος, λες και είναι κανένα χαϊβάνι. Τι περίμενε, πως είναι πιά τόσο μάγκας που δεν θα γλίστραγε;

Καλά κάνει και τον λούζει τώρα το διαδύκτιο. Διότι αυτά που είπε δημόσια ο Καμμένος ήταν λες και μπέρδεψε τον φεντεραλισμό με κάποια χριστιανική αίρεση.

Έτσι θα ανατρέψει το καθεστώς ΝΔ·ΠαΣοΚ ο Πάνος Καμμένος; Με την μπανανόφλουδα του φεντεραλισμού, ακόμα και ο σατανάς σκάει στα γέλια.

Έχει όμως πετάξει πολλές μπανανόφλουδες πίσω του
Keywords
Τυχαία Θέματα