Η UEFA κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ομάδες ειδικών της UEFA θα συνδράμουν για τον τερματισμό της βίας και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί.
Ακούστε τον διάλογο του πρωθυπουργού με τον Μισέλ Πλατινί...


Σε δηλώσεις του ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος,
σημείωσε πως στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε «η βούληση και των δύο μερών να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα της βίας και της διαφθοράς που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα».

Στη συνάντηση ήταν παρόντες, εκτός του κ. Γερουλάνου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο κ. Γερουλάνος πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός και ο κ. Πλατινί συζήτησαν πρακτικούς τρόπους για το πώς μπορούν να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, προσθέτοντας ότι «ένας από τους τρόπους αυτούς είναι η ΟΥΕΦΑ να μεταφέρει στα ελληνικά γήπεδα την τεχνογνωσία που έχει».

«Σε αυτή την κατεύθυνση θα ακολουθήσουν επισκέψεις τεσσάρων ομάδων ειδικών της ΟΥΕΦΑ που αφορούν στους στημένους αγώνες, στο ντόπινγκ, στη βία στα γήπεδα και στη διαιτησία, ώστε να μπορεί και η ελληνική πολιτεία και η ΕΠΟ να έχουν την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν αυτά τα φαινόμενα» διευκρίνισε.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα