ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΛΕΥΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Δ.Ο.Υ. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ

Τα νούμερα δεν βγαίνουν με την καλύτερη κυβέρνηση, τον καλύτερο φοροεισπρακτικό μηχανισμό και τους πιο ευσυνείδητους πολίτες. Γιατί αναπαράγουν την προπαγάνδα;

To μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο αυξάνει το δημόσιο χρέος και οδηγεί μαθηματικά στην δανειακή σύμβαση υποθήκευσης ανευ όρων που δεν πέρασε από την βουλή
και την.....
αποκρύπτουν.


Σκοπός της προπαγάνδας είναι:
-Nα αυξήσουν την ψυχολογική πίεση ( σοκ και δέος) στην κάθετη διαστρωμάτωση της κοινωνίας
(το διαίρει και βασίλευε και η ψυχολογική πίεση στους εφοριακούς να μετατοπιστεί στην κοινωνία)

- Να καλλιεργηθεί το έδαφος για την σιωπηρή αποδοχή της εκχώρησης (αναφέρεται συνεργασία) δημοσίων λειτουργιών στους ιδιώτες εργολάβους ή όπως προωθεί η επικρατέστερη μεταλλαγμένη νεοταξική "αριστερή" πρόταση :

-Να εφαρμοστούν ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια αποδοτικότητας στις εργασιακές σχέσεις των οικονομικών υπηρεσιών, ενισχύοντας το νεοταξικό πρότυπο σαρκοφάγου υπεράνθρωπου των ενστίκτων..


Στην πράξη αυτό μεταφράζεται: 'Οσους παραπάνω σκοτώνεις στην είσπραξη δυσβάσταχτων φόρων (κατασχέσεις, πρόστιμα..) τόσο περισσότερο θα αμοίβεσαι για να εισπραχθεί το απεχθές, λογιστικό, τοκογλυφικό χρέος.
Ο θάνατος σου η ζωή μου.
Οι εργασιακές σχέσεις μετατρέπονται σταδιακά σε υποχείριο της ήδη βιασμένης μακροοικονομίας.

-Να καλλιεργήσει έμμεσα την απάτη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, κάρτας πολίτη
(δημιουργία βάσης δεδομένων για την πλήρη υποταγή και παραμετροποίηση στους νεοταξικούς πυλώνες της τραπεζοπιστωτικής εξουσίας)

Να καλλιεργηθεί το έδαφος για τον πειθαναγκασμό εφαρμογής της άκυρης δανειακής σύμβασης
(υποθήκευση ανευ όρων της Ελλάδας) που συνοδεύει το μνημόνιο, που δεν πέρασε από την Βουλή και αποκρύπτεται.

Το πρόβλημα είναι καθαρά αξιακό και συνακόλουθα πολιτικό.

Κανένας Έλληνας δεν θα έλεγε όχι στις "θυσίες" εάν γνώριζε πως τα χρήματα πιάνουν τόπο και έχει να κάνει με μια πατριωτική κυβέρνηση που σέβεται το λαό της.
Αντίθετα όλο το πολιτικό σύστημα της παρούσας δημοκρατικής κοινοβουλευτικής χούντας με ελάχιστες εξαιρέσεις, συμμετέχει στην πολυεπίπεδη προδοσία με μια άριστη κατανομή ρόλων διαχείρισης εικονικής πραγματικότητας, φτάνοντας στο σημείο να συζητά για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Το υφιστάμενο σύστημα ωθεί στην φοροδιαφυγή για την αναπαραγωγή της εξουσίας.. Η φοροδιαφυγή είναι μια καραμέλα που καλλιεργείται εκβιαστικά στο ναρκοπέδιο των φορολογικών συναλλαγών..


'Ολα αυτά και πολλά άλλα τα γράφουμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά σε κωφούς, άτυπους οπαδούς της τραπεζοπιστωτικής εξουσίας που ανταπαντούν μονολεκτικά με την λέξη συνωμοσιολογία, την πόρτα όσο θές βρόντα.

Επειδή η ελεύθερη πτώση της κοινωνίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ας ξεκινήσουμε από την πολιτική παιδεία στην θεσμοθέτηση εβδομαδιαίων συνελεύσεων, καθιερώνοντας βήμα διαλόγου για την ανάκτηση
Keywords
Τυχαία Θέματα