Έλεγε ότι έχει εννιάδυμα αλλά τελικά ήταν…απλά χοντρή

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου με αφετηρία το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του Μεξικού. Μια γυναίκα ισχυριζόταν ότι κυοφορεί εννιάδυμα..
και συγκεκριμένα έξι κορίτσια και τρία αγόρια. Όμως η περίπτωση της Karla Vanessa Perez δεν ήταν ακριβώς αυτό που φαίνονταν…Το αρχικό ρεπορτάζ που αναπαράχθηκε με ταχύτητα αστραπής, ανέφερε πως η γυναίκα υποβλήθηκε σε θεραπεία υπογονιμότητας και πως η γέννα ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Μαΐου. Μάλιστα η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις προς το μεξικανικό πρακτορείο ειδήσεων, λέγοντας «Είναι
πολύ νωρίς να σκεφτώ τα ονόματα των μωρών. Ελπίζω καταρχάς να πάνε όλα καλά».Όμως όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, τα σχετικά δημοσιεύματα είναι ψευδή. Η γυναίκα (η οποία έχει ήδη τρίδυμα) υποβλήθηκε σε εξετάσεις από γιατρούς οι οποίες αποκάλυψαν ότι δεν είναι καν έγκυος. Οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί: η γυναίκα αυτή είναι απλά υπέρβαρη, δεν θα μπορούσε να είναι έγκυος, καθώς πριν τέσσερα χρόνια υποβλήθηκε σε αφαίρεση των σαλπιγγών της.Ως αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές γιατί η Karla Vanessa Perez προέβη σε αυτόν τον ισχυρισμό, δήλωσε η εκπρόσωπος του πολιτειακού υπουργείου Υγείας του Μεξικού. Δεν αποκλείεται βέβαια να ζήλεψε τη δόξα της Nadya Suleman που το 2009 έφερε στον κόσμο οκτάδυμα, προκαλώντας την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα