Ειδικό δικαστήριο ΤΩΡΑ!

Η υποκρισία των κομμάτων 2+1 κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) όχι μόνο δεν έχει ταίρι, αλλά δείχνει ότι αυτοί οι άνθρωποι που μας Κυβερνούν ή θέλουν να μας Κυβερνήσουν δεν σκέφτονται τίποτα άλλο, εκτός από το προσωπικό, μετά κομματικό συμφέρον και άμα μείνει και κάτι για το καλό της πατρίδας.
Είναι πια σε όλους γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009, έσπρωξε τον Καραμανλή να κάνει εκλογές (παρά
το ότι ομολογουμένως o K.Καραμανλής ενίοτε ζητούσε...

την συνδρομή της αντιπολίτευσης για την λήψη περιοριστικών μέτρων για μείωση του ελλείμματος), και ο δεύτερος μπροστά στα αδιέξοδα του , σκάνδαλα-ανικανότητα –οριακή πλειοψηφία και άθλια οικονομική πολιτική με αποτέλεσμα την διόγκωση του Δημόσιου χρέους, παρά την απογραφή του Αλογοσκούφη το 2004, άρπαξε την ευκαιρία και προκάλεσε τις εκλογές.
Ο «Γιωργάκης» και το επιτελείο του τότε, αποδεδειγμένα πλέον, από πλήθος προγενεστέρων αναφορών και δηλώσεων τους , όχι μόνο ήξεραν την οικονομική κατάσταση , άλλα ο Πρωθυπουργός ,από την δεύτερη μέρα των εκλογών έψαχνε και συζητούσε για σενάρια αποφυγής της χρεοκοπίας (τηλέφωνα σε Στρος Καν κλπ).
Βουλιαγμένος μέσα στα ψέματα και στην λογική χρήματα υπάρχουν , αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό κλπ… κλπ και προκειμένου να αντιμετώπιση το θέμα κρίσης χρέους και πιθανής πτώχευσης και με μόνο στόχο επικοινωνιακά να πείσει τους εντός Ελλάδος για την επερχόμενη καταιγίδα μέτρων και πολιτικών του, βγήκε και διαλαλούσε βλακωδώς > και λοιπά τραγελαφικά με αποτέλεσμα όλοι μέσα και κυρίως έξω να εξοργισθούν και οι αγορές να αρχίσουν να αντιδρούν βίαια και το πάρτι σιγά –σιγά να αρχίσει.
Για ένα πράγμα πάντως ο Γιωργάκης δικαιώθηκε . Ότι υπάρχουν χρήματα . Τα βρήκε και τα επόμενα χρόνια θα τα βρίσκει, στις τσέπες των μισθωτών και συνταξιούχων οι οποίοι θα πληρώσουν για την μείωση του ελλείμματος.
Βλέπετε οι έχοντες και κατέχοντες τα έχουν στην ΕΛΒΕΤΙΑ ( +/- 300Δις€!!!!) και οι επώνυμοι και ανώνυμοι φοροφυγάδες και εισφοροδιαφεύγοντες είναι άποροι , για αυτό και ο κύριος Πασπακωνσταντίνου είχε φέρει, αν θυμάστε, το 2010 στη Βουλή στα μουλωχτά πρόταση για διαγραφή χρεών 30δις€. Βέβαια , όταν του ζητήθηκα ονόματα , τα μάζεψε και έφυγε με πλάγια βηματάκια.
Και τώρα που είμαστε τι κάνουμε ;
Είναι προφανές σε όλους ότι η Κυβερνητική πολιτική βρίσκεται σε αδιέξοδο, τα οικονομετρικά μοντελάκια της Κυβέρνησης απέτυχαν. Μου θυμίζουν τα μοντελάκια σε επίδειξη μόδας που όλοι τα βλέπουν, τα χειροκροτούν , αλλά κανείς δεν αγοράζει.
Γιατί βρίσκεται σε αδιέξοδο ; γιατί βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα. Λόγω της αποτυχίας του υφιστάμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος και της αναγκαστικής λήψης νέων μέτρων ύψους 20-26δις€ , τα μέτρα που θα παρθούν θα πρέπει να είναι επώδυνα.
Έτσι, προκειμένου τα μέτρα να περάσουν , ξεκίνησε, επικοινωνιακά –συντονισμένα σε Ελλάδα και Ευρώπη η κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού , στην λογική , εάν δεν πάρουμε την 5η δόση πτωχεύουμε , θα γυρίσουμε στην δραχμή (Δαμανάκη) κλπ..κλπ.
Ήδη μετά τα
Keywords
Τυχαία Θέματα