ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΜΑΣΛΗ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Στο επίκεντρο πολιτικών εξελίξεων και ζυμώσεων αναμένεται να βρεθεί πολύ σύντομα ο Δήμος Θερμαϊκού με κάποιους να χαμογελούν διάπλατα και ορισμένους άλλους να χάνουν τον ύπνο τους. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Τσαμασλής αποτελεί το πρώτο όνομα που θα...
διεκδικήσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση το Δήμο Θερμαϊκού για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος
δεν διαψεύδει την πληροφορία αυτή ενώ σύμφωνα με πολύ καλές πηγές η σκέψη αυτή αποτελεί και δική του επιθυμία.


Για την Νέα Δημοκρατία η περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού θεωρείται προβληματική καθώς πολλά στελέχη της αποβλέπουν σε υποψηφιότητες που όμως κρίνονται ανούσιες ενώ η διαρροή ψηφοφόρων κατά τις πρόσφατες εκλογές ήταν αυτή που θορύβησε τα κομματικά στελέχη. Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο διάσπασης και με ενδεχόμενο ότι ο επόμενος τοπικός άρχοντας θα έχει πενταετή θητεία, τα νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν από τώρα τις βολιδοσκοπήσεις και θεωρούν μέχρι στιγμής ότι ο κύριος Γιώργος Τσαμασλής είναι αυτός που συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά στοιχεία σε σχέση με άλλους καθώς έχει δοκιμασθεί σε θέσεις κλειδιά.

Το γαλάζιο φως άναψε από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα καθώς ο Αντώνης Σαμαράς προετοιμάζει από τώρα τα επόμενα βήματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι κινήσεις του κυρίου Σαμαρά γίνονται από τώρα ώστε να μπορέσει να κατευνάσει πιθανές αντιδράσεις από δελφίνους που εμφανίζονται κατά καιρούς σε πολλές περιοχές.

Για πρώτη φορά η Αθήνα «ανοίγει τα αυτιά της» και ακούει πέραν των εκλεγμένων τοπικών κομματικών στελεχών της, τις απόψεις και τις θέσεις επιφανών πολιτών της περιοχής. Καθηγητές πανεπιστημίου, από το χώρο των πολιτικών Επιστημών , δημοσιογράφοι επιχειρηματίες ακόμα και εκπρόσωποι της Εκκλησίας σε τοπικές κοινωνίες τέθηκαν στην διάθεση του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να αποδώσουν την ουσιαστική εικόνα της περιοχής του Δήμου Θερμαϊκού και όχι αυτή που πολλές φορές μεταφέρουν οι κομματικοί μηχανισμοί και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Με μια πρώτη εκτίμηση οι διαδικασίες αυτές καταδεικνύουν ότι ο σημερινός δήμαρχος Ιωάννης Αλεξανδρής δεν θα αποτελεί επιλογή της ΝΔ ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κυριάκο Στεφανίδη καθώς διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι και οι δύο έχουν εγκλωβιστεί από μόνοι τους στις δικές του φιλοδοξίες που λόγω των περιστάσεων θα δεν θα έχουν αντίκρισμα στους ψηφοφόρους.

Οι επιλογές Σαμαρά για κάτι πιο ξεκάθαρο χωρίς ποδηγετήσεις και χωρίς παλαιοκομματισμούς οδηγεί σε νέες επιλογές που δεν θα εμπεριέχουν τα στοιχεία του βαριού παρελθόντος της οικογενειοκρατίας και των κουμπαριών.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Τσαμασλή προτείνεται από την άτυπη «ομάδα στήριξης» στο Δήμο Θερμαϊκού ως η πλέον ενδεδειγμένη, ενώ η προβολή συγκεκριμένων τάσεων αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα ώστε το αποτέλεσμα στο βάθος χρόνου της τριετίας, να ε
Keywords
Τυχαία Θέματα