Δ.Βαρτζόπουλος: Να ισχύσουν στην Υγεία, οι νόμοι της Αγοράς

Ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος μίλησε στο REDALERT για τα γενόσημα, τα «πιράνχας» τον Κώστα Γκιουλέκα και τις εκλογές.

«Αυτός ξέρει. Δεν χρειάζεται να τον συμβουλέψουμε» απαντά για τον πρόεδρο της ΝΔ
και την επιλογή να .....
στηθούν ξανά κάλπες αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Συρμάτση

κ. Υπουργέ, μπαίνουμε σε πλήρη προεκλογική περίοδο. Το μεγάλο στοίχημα η αυτοδυναμία. Υπάρχει αισιοδοξία; Από πού την αντλείτε ;

Υπάρχει και αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Την αντλούμαι από την απλή ανάγνωση των αριθμών. Είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο που υποφέρει πραγματικά. Δεν υπάρχει έλληνας που να μην έχει υποστεί ουσιαστικά πλήγματα από την κρίση. Αυτό δημιουργεί μια δυσφορία και είναι απολύτως κατανοητό και ανθρώπινο όταν κανείς ερωτείτο μέσα στα πλαίσια αυτά της αρνητικής συναισθηματικής κατάστασης να αντιδρά με τρόπο αντίστοιχο του συναισθήματός του.

Έτσι όταν κανείς ερωτάται από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων για το τι θα ψηφίσει, λέει αυτό το οποίο είναι κοντά στο δικό του το χώρο και εκφράζει αυτή τη δυσφορία και την αγανάκτηση. Έτσι λοιπόν διαφαίνονται αυτά τα ποσοστά της παράταξης του κ. Καμμένου και αναφέρονται και ποσοστά, τα οποία θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά αρνητικά αν ήταν πραγματικά, της Χρυσής Αυγής

Αρά πάνω από την κάλπη θα επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία ;

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι, όταν ο κόσμος αντιληφθεί ότι πραγματικά πάμε σε εκλογές. Δεν σας κρύβω ότι αυτή η φοβερή αναβλητικότητα, ειδικότερα αυτή η αδικαιολόγητη των τελευταίων εβδομάδων, σχετικά με την ανακοίνωση της ακριβής ημερομηνίας των εκλογών, δημιουργεί στο κόσμο αισθήματα αμφιβολίας και ανασφάλειας.

Ακόμη και προσωπικοί μου φίλοι με ρωτούν αν θα πάμε σίγουρα σε εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος βρίσκεται σε σύγχυση.

Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε βέβαιη την 6η Μαΐου. Πάμε για αργότερα ;

Και εγώ θεωρώ βέβαιη την 6η Μαίου. Αλλά δημιουργεί ανησυχία στον κόσμο το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Μόλις λοιπόν αντιληφθεί ο κόσμος, ότι πάμε σε εκλογές πράγματι και τεθούν επί τάπητος τα διλλήματα των εκλογών, τότε είναι σαφές ότι η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου, θα αποφασίσει αφήνοντας κατά μέρος το συναίσθημα και το θυμικό, με την απλή και σκληρή λογική.

Άλλωστε έτσι λειτούργησε και ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ κάνοντας αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουν για να σωθεί η πατρίδα.

Σε περίπτωση που δεν τελεστεί αυτό εφικτό. Τι θα συμβουλεύατε εσείς τον πρόεδρο, ξανά εκλογές ή κυβέρνηση συνεργασίας;

Ο Πρόεδρος χθες σε συνέντευξή του σε μεγάλη εφημερίδα είπε ότι εάν οδηγηθούμε σε κρίση, αυτή θα μας ταλαιπωρήσει όλους και κυρίως την πατρίδα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα προκληθεί αυτή η κρίση από την αδυναμία σχηματισμού αυτοδύναμης σταθεράς κυβέρνησης. Και στο παρελθόν έχει εκφραστεί ο πρόεδρος. Αυτός ξέρει. Δεν χρειάζεται να τον συμβουλέψουμε.

Επιστροφή διαγραμμένων. Ήδη «η μισή δουλειά έγινε». Ήρθε η ώρα και το
Keywords
Τυχαία Θέματα