ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ !

Γράφει ο Σύντροφος
Αντώνιος Γ. Μπ Υποστράτηγος (ε.α.)
Ειδικός Θεμάτων Άμυνας & ασφάλειας

Η νέα Κυβέρνησις Εθνικής Σωτηρίας , ορκίσθη και ανέλεβε καθήκοντα! Με αξιοθαύμαστους ρυθμούς , οι νέοι και γεμάτοι ζωντάνια Υπουργοί μας , από σήμερα κιόλας βρίσκονται στα γραφεία τους και....
παίρνουν αποφάσεις !
Δυστυχώς οι εχθροί της Πατρίδος μας , οι σκοτεινοί υπονομευτές του Σχεδίου Σωτηρίας του Μεγάλου Ηγέτου μας καραδοκούν
στα σκοτεινά "υπόγειά" τους να δημιουργήσουν συνθήκες ξεσηκωμού και ααρχίας!

Πρέπει ΑΜΕΣΑ , και μάλιστα λίγες μέρες πριν την ...επέτειο του Πολυτεχνείου και την επέτειο του ατυχήματος του νεαρού αναρχικού Γρηγορόπουλου , να ληφθούν μέτρα για την προστασία των σοβαρών σοσιαλιστών πολιτών και της δημόσιας περιουσίας.
Επειδή οι οργανωμένες μειοψηφίες (συνδικαλιστές , αναρχικές ομάδες , εργαζόμενοι κι "εργαζόμενοι" , "μαθητές" και "φοιτητές") πρόκειται να παίξουν τα ρέστα τους , η Κυβέρνηση πρέπει να δράσει αμέσως.
Κρίνεται εδώ και καιρό ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ , και τώρα είναι μία καλή ευκαιρία , να ΑΡΘΟΥΝ κάποια άρθρα του πεπελαιωμένου και ουσιαστικά άχρηστου Συντάγματος . Ενός Συντάγματος που ουσιαστικά έχει ξεπεραστεί από τις νέες συνθήκες και δεν έχει καμμία αξία πλέον.
"Δικαιώματα" , όπως του συνέρχεσθαι , του συνδικαλισμού , της "ελευθεροτυπίας" ή του οικογενεικού ασύλου είναι παρωχημένα και χωρίς κανένα νόημα σε μία ουσιαστικά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ κοινωνία !

Η Κυβέρνησή μας - μία Κυβέρνηση Εθνικής Ομοψυχίας & Ενότητας δεν έχει ανάγκη καμία "Χάρτα" και δεν πρέπει να περιοριστεί το Σωτήριο Έργο Της από κανένα "κουρελόχαρτο" προς τέρψιν των γεροντοχίπιδων της "γενιάς του κάθε πολυτεχνείου" ή των αληταράδων αέργων μπαχαλάκηδων !

http://pasokhtefra.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα