Μπράβο μείνε(;), Ζαϊρί φύγε! Επιστροφή στο "γούρικο" Ζέεφελντ

Στον Ολυμπιακό μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου. Τι συμβόλαιο προσφέρουν στον Ραούλ Μπράβο! Η αναμενόμενη συνάντηση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα πραγματοποιηθεί άμεσα, όπου θα συζητήσουν τόσο
τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της, τις ανανεώσεις, τις...
αποδεσμέυσεις που πιθανότητα θα πρέπει να γίνουν, αλλά και να ξεκαθαρίσουν τους στόχους για την νέα χρονιά.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να ξεκινήσει από νωρίς να ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις στο Τσαμπιονς Λιγκ, και θέλει στο ξεκίνημα της προαιτημασίας της ομάδας να έχει όλους τους παίκτες, νυν και καινούργιους, στην διάθεσή του.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η "ερυθρόλευκη" διοίκηση θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ραούλ Μπράβο, κάτι που δεν θα ισχύσει για τον Ζαουάντ Ζαϊρί, αφού προτίθονται να τον αφήσουν ελεύθερο ή να τον παραχωρήσουν.

Οσον αφορά, όμως, την υπόθεση του Ισπανού αμυντικού τα πράγματα είναι διαφορετικά! Ο Ραούλ Μπράβο έχει συμβόλαιο που αγγίζει το 1.2 εκατομμύρια ετησίως, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα του προσφέρουν συμβόλαιο με της τάξεως των 500-600 χιλ. ευρώ.

Σκοπός των "ερυθρολεύκων" είναι να αποχωρήσει ο Μπράβο οικειοθελώς, αφού γνωρίζουν ότι τα χρήματα που παίρνει στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να τα βρει σε άλλη ομάδα. Βέβαια, ο Μπράβο είναι πρόθυμος να δεχτεί το νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει η διοίκηση, αφού του αρέσει η νυχτερινή ζωή της Αθήνας και δεν θέλει να την αποχωρηστεί...

Επιστροφή στο "γούρικο" Ζέεφελντ

Επίσης μέχρι το τέλος της τρέχουσας βδομάδας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να κλείσουν στο Ζέεφελντ για προετοιμασία, καθώς το Μόναχο δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Εβαλντ Λίνεν είχε επιλέξει την πατρίδα του για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά τόσο οι κακές εγκαταστάσεις, όσο και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο αθλητικό κέντρο εμπόδισαν σημαντικά την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων.

Ετσι, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην Αυστρία, σε ένα μέρος που χτίστηκε η αυτοκρατορία του Ολυμπιακού. Βέβαια, εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις στην Ελβετία, αλλά κατά 99% το Ζέεφελντ θα φιλοξενήσει την προετοιμασία των Πρωταθλητών.

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα