O AΓΕΣ ΕΒΑΛΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ

Γράφει ένας αξκος 
του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ.ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ....
ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

http://www.onalert.gr/default.

Κουτοπονηριές αυλοκολάκων,και αληθινα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
Διαβάζω την επιστολή κάποιου αγανακτισμένου που αυθόρμητα προσπαθεί να ξορκίσει τα αμαρτήματα του ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.Τυχαίνει επίσης ,εκτός απο στρατιωτικός ,και ατυχώς απόφοιτος αυτού που απέμεινε απο την άλλοτε ΣΣΕ,να έχω και στενό μου συγγενικό πρόσωπο,στον δικαστικό κλάδο και να είμαι κοινωνός όσων συνέβησαν με την περιβόητη υπόθεση του εκβιασμού του στρατηγού απο τον απόστρατο.
Μου δίνεται ,μετά από τόσο καιρό ,η ευκαιρία να δω την μαγική εικόνα .
Επειδή ,εγώ είμαι πράγματι αγανακτισμένος και δεν έχω συνηθίσει να γράφω επιστολές τόνωσης του ηθικού και βελτίωσης της εικόνας όσων είναι στην εξουσία ,θα μου επιτρέψετε να παραθέσω αρκέτα κομμάτια του αγανακτισμένου,αλλα και να τονίσω οτι έιναι πολύ εύκολο να αγανακτείς υπέρ του ισχυρού,δύσκολο είναι να αγανακτείς υπέρ του δικαίου που πάντα στην εποχή μας βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.
Παραθέτω λοιπον
λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένος και υπερασπιστής του ΑΓΕΣ
"Για ότι συμβαίνει στη χώρα αυτή φταίει ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος τελεία και παύλα. Ο χειρότερος Αρχηγός ΓΕΣ που πέρασε ποτέ για τους εξής λόγους: Αν οι μισθοί των στρατιωτικών μειώνονται δεν είναι εξαιτίας των εκβιαστικών διαταγών του ΔΝΤ αλλά εξαιτίας του Αρχηγού ΓΕΣ που δεν τσακώθηκε με το Βενιζέλο που εφαρμόζει την πολιτική της κυβέρνησης. Έπρεπε να εναντιωθεί στον επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ ως καλός συνδικαλιστής διότι αυτός είναι κυρίως ο ρόλος του Α/ΓΕΣ δηλαδή να κάνει αντιπολίτευση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Η απαξίωση του ΑΓΕΣ,κ.αγανακτισμένε δεν ξεκινά απο το μισθολογικό,αλλά απο την εικόνα ενος αξκου ,να τρέχει πίσω απο έναν πολιτικό ,ύποπτο πλεον για τα πατριωτικά του φρονήματα ,ενώ ταυτόχρονα ,απόδεχεται μεθοδεύσεις που θιγουν το εθνικό φρόνημα του ελληνικού στρατού.
Οι στρατηγοί και κυρίως οι αρχηγοί και βέβαια εναντιωνονται όταν βλέπουν οτι κάτι βρωμά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας ,και αυτο δίοτι οφείλουν πρωτα να τηρήσουν τον όρκο που έδωσαν ,και έπειτα να υπακούσουν σε πρώην αφισσοκολλητές.

λεει ο ....δήθεν αγανακτισμένοςκαι υπεραπσιστής του ΑΓΕΣ
Αν τα μερίσματα του ΜΤΣ απαλλοτριώνονται και εξαφανίζονται δεν φταίει η πολιτική που ακολούθησαν τόσοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν αλλά ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν επέβαλε την άποψή του στο Βενιζέλο περί χρηστής διαχείρισης των μερισμάτων. Φταίει διότι δεν υπέβαλε την παραίτηση του την οποία του ζητούν ορισμένοι απόστρατοι συνδικαλιστές κάθε ημέρα ενώ βέβαια οι ίδιοι είχαν ξεχάσει να παραιτηθούν όταν αντιμετώπιζαν τα ίδια και χ
Keywords
Τυχαία Θέματα