Το παραμύθι του ΕΝΦΙΑ

Και βγήκαν οι ντελάληδες με τις τηλεοπτικές ντουντούκες και διαλαλούσαν: "Ο ΕΝΦΙΑ είναι νόμος του κράτους και θα εφαρμοστεί". Γιατί εμείς έχουμε κυβερνήτες που στυλώνουν τα πόδια μπροστά στο τέρας και σπαθί κραδαίνουν, τα στήθια τους προβάλλουν για να σώσουν τον αγαπημένο τους λαό.

ΟΙΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ!!!! και τότε ακούστηκε βρυχηθμός δυνατός και φλόγες βγήκαν από το τροικοδράκο, που θύμωσε πολύ και φώναξε:" στα σκουπίδια το νομοκουρελόχαρτο σας!!!!! εδώ αποφασίζω εγώ! τις μαγκιές σας στον κιοτή λαό σας που
σας ανέχεται ακόμα."

Και έτσι η μαγκιά πήγε περίπατο και έμειναν αυτοί θλιβεροί και κατάπτυστοι να προσπαθούν να μας πείσουν με πρωτοστάτη το εθνικό μας βλαμμένο που πνιγμένος από το άδικο που τους βρήκε να φωνάζει:«Η κοινωνία έχει μείνει με την εντύπωση πως αλλάξαμε τη ρύθμιση επειδή μας πίεσε η τρόικα. Ουδέν αναληθέστερον. Από την πρώτη μέρα ήταν προφανές πως μιλούσαμε μονάχα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη και όχι για τα βεβαιωμένα. Προφανώς, πρέπει να ψηφιστεί η τροπολογία, γιατί από την αρχή έτσι ήταν γραμμένη».

Μη ρωτήσετε ποιο είναι το εθνικό μας βλαμένο έτσι? ΈΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!
Και κάποιοι άλλοι μίλησαν για ασυνεννοησία. Αλλά η πραγματικότητα είναι μία όσο και αν υποτιμούν την νοημοσύνη μας και την υπόσταση μας ολόκληρη. Ανδρείκελα είναι της τρόικας που μόλις πει κάτι σκύβουν υποταγμένοι πλήρως το κεφάλι κάνοντας τους ισχυρούς στους αδύνατους. Υπάκουα σκυλάκια που κουνούν την ουρά τους στον αφέντη τους.

Γελοία υποκείμενα που την μία μέρα φέρνουν προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο με μια ας πούμε ευνοϊκή ρύθμιση για την ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο και την άλλη μέρα την ακυρώνουν επειδή η τρόικα είχε άλλη άποψη! Ρεζιλεύουν την Ελληνική βουλή και την δημοκρατία μας και μας το παίζουν και τσαμπουκάδες. Και μας θεωρούν και ηλίθιους που δεν καταλάβαμε.

Θρασύδειλοι κομπλεξικοί που προσπαθούν να το παίξουν σπουδαίοι ηγέτες, σέρνοντας τη χώρα σε έναν αδιάκοπο κατήφορο δίχως σταματημό. Ξεπουλημένοι οι ίδιοι ξεπουλούν την χώρα τους και τον λαό τους νομίζοντας ότι έτσι θα σωθούν οι ίδιοι. Προδίδουν την πατρίδα που τους γέννησε, προδίδουν την δημοκρατία που γέννησε αυτή η χώρα γελοιοποιώντας την βουλή των Ελλήνων και μας ακόμα που τους ανεχόμαστε ακόμα.

Βγήκαν πάλι οι ντελάληδες με τις τηλεοπτικές ντουντούκες και φωνάζουν ότι εμείς είμαστε ηλίθιοι που δεν καταλάβαμε. Ηλίθιοι είμαστε που τους ανεβάσαμε στο λίκνο της δημοκρατίας για να τον καταργήσουν. Ηλίθιοι είμαστε που τους ανεχόμαστε ακόμα. Ηλίθιοι είμαστε που δεν ακούμε τα βογκητά μιας πατρίδας άλλοτε πολυαγαπημένης και τώρα ρακένδυτης και μισητής, μιας πατρίδας που διασύρεται παγκοσμίως και ζητάει έλεος.

Μιας πατρίδας που περιφέρει έναν αρχαίο τάφο στα δημόσια παζάρια για να μας κλείσει τα μάτια και να μη δούμε ότι οι σωτήρες μας γύρισαν από έναν πόλεμο που ποτέ δεν έδωσαν ξεβράκωτοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα