Στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές της χώρας

Χιονίζει και σήμερα στα ορεινά της Αχαΐας και της Κορινθίας. Στα Καλάβρυτα αρκετοί οικισμοί δεν έχουν ηλεκτροδότηση εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Λόγω της πτώσης των δέντρων κοντά στην κοινότητα Μάνεσι, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην κίνηση των αυτοκινήτων, στη εθνική οδό Πατρών - Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας...
Στην Αιτωλοακαρνανία, τα προβλήματα, λόγω του χιονιού, εντοπίζονται στις ορεινές περιοχές και είναι αναγκαία η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων για τις μετακινήσεις στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας
-Προυσσού.

Χιονίζει επίσης στα ορεινά της Φθιώτιδας και στα χωριά της Ελασσόνας στη Θεσσαλία.

Δεν εκτελούνται δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου από νωρίς το πρωί, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, καθήλωσαν τα πλοία, στις προβλήτες.

Σε ισχύ έχει τεθεί και το μέτρο ασφαλείας στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου "Χαρίλαος Τρικούπης", που αφορά στον περιορισμό κυκλοφορίας για οχήματα και πεζούς λόγω ανέμων. Απαγορεύεται η διέλευση σε δίκυκλα, τροχόσπιτα και οχήματα μεγάλης επιφάνειας χωρίς φορτίο. Σχετική ενημέρωση γίνεται και στους σταθμούς διοδίων της Ολύμπιας και της Ιόνιας Οδού.

Πηγή: skai.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές της χώρας,