Ο Charlie Sheen αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον ιό του HIV

Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε πως είναι φορέας του AIDS σε τηλεοπτική συνέντευξη. Δείτε τι δήλωσε στην αμερικανική τηλεόραση (vid)...
Ο Αμερικανός ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν γύρω από το όνομά του το τελευταίο διάστημα. "Θα ήθελα να παραδεχτώ πως είμαι στην πραγματικότητα οροθετικός" ανέφερε στην εκπομπή The Today Show. "Πρόκειται για τρεις πολύ σκληρές λέξεις για να τις αποδεχτεί κανείς".

"Πρέπει να σταματήσω αυτές τις επιθέσεις και τις ιστορίες πως απειλώ
τη ζωή άλλων ανθρώπων, το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την πραγματικότητα" σημειώνει ο Sheen.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του "Two And A Half Men" επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες πως κρατούσε μυστικό το γεγονός της ασθένειάς του για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Παρά το γεγονός, η κατάσταση της υγείας του ήταν κοινό μυστικό σε ολόκληρο το Hollywood, έπειτα από δημοσίευμα του Radar Online που τον "φωτογράφιζε".

Ο ηθοποιός που κατάγεται από μια θρυλική οικογένεια του Hollywood γνώρισε την απόλυτη επιτυχία μέσα από την πολεμική ταινία Platoon, τη σατιρική σειρά ταινιών "Στραβοί πιλότοι στα F16", ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά Two And A Half Men. Από τη σειρά απολύθηκε μετά από δημόσιες αντεγκλήσεις εναντίον του δημιουργού του αμερικανικού σίριαλ, Chuck Lorre.

Γιος του ηθοποιού Martin Sheen, του οποίου όλα τα παιδιά ασχολήθηκαν με την ηθοποιία, ένας εξ αυτών ήταν και ο Emilio Estevez, ο Charlie έχει εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες και άλλες τόσες τηλεοπτικές σειρές. Σε ηλικία μόλις εννέα ετών, το 1974, πήρε τον πρώτο του ρόλο σε μια ταινία όπου πρωταγωνιστούσε ο πατέρας του, ενώ βρισκόταν στις Φιλιππίνες το 1977 πλάι στον πατέρα του με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας "Αποκάλυψη τώρα".

Σταθμός στην καριέρα του η ταινία Πλατούν, του Όλιβερ Στόουν, το 1986 τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό. Όταν ο σκηνοθέτης επέλεξε τον Τομ Κρουζ αντί για εκείνον στην ταινία "Γεννημένος την 4η Ιουλίου", οι δρόμοι τους χώρισαν και ο Charlie πέρασε στις ταινίες σάτιρας που επίσης τον ανέδειξαν, με χαρακτηριστική την ταινία "Τρελοί πιλότοι στα F16". Στα μέσα του '90, η καριέρα του αρχίζει να δύει, αφού έχει ήδη περάσει από κλινικές αποτοξίνωσης και έχει αποκτήσει τη φήμη του γυναικά που περνά τον καιρό του κάνοντας μόνο πάρτι.

Το 2003, έχοντας αποτοξινωθεί κερδίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη σειρά που τον φέρνει και πάλι στο προσκήνιο και γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής. Ως τότε, είχε συμμαζευτεί, παντρεύτηκε την Denise Richards με την οποία απέκτησαν και μια κόρη το 2004. Το 2005 και ενώ η Richards ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, υπέβαλε αγωγή διαζυγίου. Φυσικά η Richards ήταν η δεύτερη από τις τρεις γυναίκες του. Ο Sheen είχε παντρευτεί το 1995 με την Donna Peele, μένοντας μαζί της για μόλις ένα χρόνο, ενώ η τρίτη σύζυγός του, τηλεπερσόνα Brooke Mueller, τον παντρεύτηκε το 2008. Μαζί της απέκτησαν δύο ακόμη παιδιά και χώρισαν το 2011. Έκτοτε ξεκίνησε η καλλιτεχνική και προσωπική κατρακύλα για τον Αμερικανό, μέχρι σήμερα που ανακοίνωσε την ασθένειά του, προκειμένου όπως δηλώνει να διαψεύσει τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά πως συνεχίζει τη ζωή που έκανε κάποτε και ότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων.
Keywords
Τυχαία Θέματα