ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ



Ιδεόγραμμα

Είστε φασίστες του κερατά και ανοίξατε τη μαύρη αγκαλιά σας για να υποδεχτείτε εκατομμύρια κατατρεγμένες ψυχές στη χώρα σας.άρα σας αξίζει το αντιρατσιστικό μονοσχέδιο.
Εσύ μαύρε τράγε και οπισθοδρομικέ που μέσα στην εκκλησία σου θέλεις να μιλάς για τον Ιησού, γι’ Αγάπη και φιλλαληλία που μόνο στον Χριστιανικό Λόγο βρίσκεις κομμένα αυτά. Και ο αρχιπαπάς σου Αθήνας και μισής Ελλάδας (η υπόλοιπη ανήκει στον κολλητό του στην Κωνσταντινούπολη)
βλέπεις ότι δε λέει τίποτα, επομένως εγκρίνει το αντιρατσιτικό, γι’ αυτό θα .......
σκάσεις αλλιώς θα σου συμβεί ότι συνέβη και στους δύο απαχθέντες επισκόπους στη Συρία.
Εσείς που είχατε πρεμούρα με τις παρελάσεις και τρέχατε σαν τρελοί να τις δείτε και να αισθανθείτε ρίγος ακούγοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, κάντε πίσω. Τέρμα αυτά. Είναι διχαστικά και προσβάλουν τον πανανθρωπισμό, τον υπερπολιτισμό, το φυλετικό αχταρμά και το λουρί της μάνας τους. Μακριά από μας οι ρατσισμοί και όπου αλλού εκτός Ελλάδας.
Αυτό το πανί το γαλαζόασπρο με τον σταυρό στη μέση τι στα κομμάτια χρειάζεται?. Ή εκείνος ο ρημαδιασμένος Σταυρός από πάνω γιατί είναι εκεί?. Στο χρονοντούλαπο της θρησκευτικής ιστορίας να μπει. Τώρα έχουμε καινούρια θρησκεία, την πανθρησκεία. Πιο φρέσκια, πιο ενωτικία, αφού εκεί μέσα θα είναι ο σατανιστής με τον ιμάμη, ο ινδουϊστής με τον καθολικό, ο αστρολόγος με τον πάστορα και τον αρχιμανδρίτη. Ένα τουρλού με τη σάρα, τη μάρα, και τον αντιρατσισμό αντάμα.
Σκέφτεσαι να αντιμιλήσεις στον ούνο που σου έδειξε το κωλοδάχτυλο με την Αφροδίτη?. Τόλμησες να σκεφτείς κάτι τέτοιο ρε βρωμορατσιστή?, Να σηκώσεις το κεφάλι ρε σκουλίκι γραικέ?. Όλα θα σου τα κάνουνε, τίποτα δε θα κάνεις για αντίσταση. Κάτσε και δες τον Σουλεϊμάν της ΜΙΤ και την Φατμαγκιούλ και ονειρέψου ότι είσαι άρχοντας.
Και όταν θα ξυπνήσεις – γιατί ακόμα κοιμάσαι και δεν αντιδράς- θα σ’ εχουν καταντήσει ένα ποντίκι που θα τρέχει να κρυφτεί στον υπόνομο. Ραγιαδάκος της φάπας και του φτυσίματος, που το αντιρατσιστικό θα σε κάνει φέτες και τη θέση σου σ’ αυτή την ευλογημένη γη θα την πάρουν κάποιοι που δε θα παριστάνουν τους Έλληνες αλλά θα είναι αλογενείς. Έτσι κι αλλιώς γραμμένο σε είχαν πάντα οι πολιτικοί σου που τους ψήφιζες κιόλας για να σου κάνουν τετοιο κακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα