Ισραηλινοί στρατιώτες κινηματογραφούν τους εαυτούς τους να βασανίζουν Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης


Κάποιοι Ισραηλινοί ξεκίνησαν στη συνέχεια μια τάση στο TikTok που αναπαριστά το βίντεο, κοροϊδεύοντας τους κρατούμενους Παλαιστίνιους.

Δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο κλιπ εμφανίστηκαν την περασμένη εβδομάδα που δείχνουν στρατιώτες του IDF να κακοποιούν και να εξευτελίζουν Παλαιστίνιους που συνελήφθησαν στη Δυτική Όχθη, ενώ συχνά τους έχουν δεμένα μάτια και χειροπέδες.

Σε ένα βίντεο, στρατιώτες του IDF βιντεοσκοπήθηκαν καθώς κακοποίησαν επτά εργάτες της Δυτικής Όχθης που συνελήφθησαν καθώς

προσπαθούσαν να εισέλθουν στο Ισραήλ χωρίς άδεια, σε μια περιοχή νότια των λόφων της Νότιας Χεβρώνας. Το βίντεο δείχνει τους Παλαιστίνιους άνδρες να είναι γυμνοί ή ημίγυμνοι, με δεμένα μάτια και χειροπέδες και να ουρλιάζουν από τον πόνο. Ένας από αυτούς σέρνεται στο έδαφος.

Σε μια άλλη σκηνή βίας που καταγράφηκε από την κάμερα, ένας στρατιώτης κλωτσάει έναν Παλαιστίνιο με δεμένα μάτια στο στομάχι, μετά τον φτύνει και τον βρίζει.

Σε μια περίπτωση, ένας Εβραίος έφεδρος στρατιώτης αγκαλιάζει έναν Παλαιστίνιο με δεμένα μάτια και χειροπέδες στους ώμους και χορεύει μαζί του σε κύκλους ενώ παίζει θρησκευτική μουσική στο τηλέφωνό του. Τον ρωτάει «Γιατί δεν χορεύεις» καθώς ο άντρας με δεμένα μάτια χάνει την ισορροπία του.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν απαγορεύσει τη χρήση της μουσικής ως βασανιστήριο σύμφωνα με τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά των βασανιστηρίων και άλλων μορφών σκληρής, απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας.


Keywords
Αναζητήσεις
πορνο με δεμενα ματια
Τυχαία Θέματα