Το νέο Ford Mustang θα δανείζεται στοιχεία από το Evos Concept

Ο Michael Ramsey της Wall Street Journal δηλώνει ότι το νέο Ford Mustang, το οποίο θα πωλείται παγκοσμίως, θα χάσει την ρετρό σχεδίαση και θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Evos Concept το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011. Ο ίδιος επικαλείται ανθρώπους που έχουνε δει τα σχέδια του νέου Mustang και γράφει ότι θα διατηρήσει τα στρόγγυλα φώτα και την γρίλια καρχαρία, και θα μοιάζει αρκετά με το νέο Fusion/Mondeo. O λόγος που η Ford

έχει επιλέξει να αλλάξει την σχεδίαση του Mustang είναι ότι θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητο στους ανθρώπους που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1980 και του 1990.

Eπίσης η Ford ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δεχτεί 8.000 προ-παραγγελίες για το νέο Escape/Kuga το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται μέσα στους επόμενους μήνες. Τέλος ανακοίνωσε ότι ένα Focus Electric θα γίνει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ασφαλείας στο NASCAR. Το ηλεκτρικό Focus θα φορέσει τα αγωνιστικά του και θα γίνει το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας στον αγώνα Richmond 400 στις 25 Απριλίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα