Οι επόμενες γενιές της BMW Σειράς 1 και Σειράς 2 θα είναι μπροστοκίνητες

Αν λάβουμε υπόψη τις πληροφορίες από γερμανικό δημοσίευμα, φαίνεται ότι το τελευταίο οχυρό θα καταρριφθεί. Και εξηγώ. Η Σειράς 1 είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό πισωκίνητο hatchback, με το γερμανικό μέσο, το οποίο στο παρελθόν έχει αμφισβητηθεί ως προς την εγκυρότητα του, να αναφέρει ότι η επόμενη γενιά του μοντέλου, μαζί με την αντίστοιχη της Σειράς 2, θα είναι μπροστοκίνητες.

Και ενώ θεωρητικά η μετάβαση στην εμπρός κίνηση της Σειράς 1, δεν είναι πρώτη φορά που ακούγεται, κάτι αντίστοιχο για την Σειράς 2 φαντάζει ως πραγματική

έκπληξη. Προφανώς υπάρχει η Σειράς 2 Active Tourer και Gran Tourer, που στέλνουν την κίνηση στον εμπρός άξονα, βασιζόμενα στην UKL πλατφόρμα, όμοια με την νέα X1, αλλά μια τέτοια επέκταση και στα υπόλοιπα μοντέλα είναι κάτι που ίσως δυσαρεστήσει αρκετούς.

Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2019 μέχρι να δούμε τα νέα μοντέλα να κυκλοφορούν στο δρόμο, και ίσως το hatchback της Alfa Romeo, που θα αντικαταστήσει την Giulietta να γίνει αυτό το μοναδικό πισωκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα