Η Bugatti ετοιμάζει την Chiron Targa για το 2018

H Bugatti έχει ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει την Chiron στην έκθεση της Γενεύης, σε περίπου 4 μήνες, όμως νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρία ετοιμάζει την targa έκδοση του πολυαναμενόμενου hypercar, η οποία θα παρουσιαστεί το 2018.

Η Chiron targa θα διαθέτει αφαιρούμενα carbon πάνελ οροφής, τα οποία θα κουμπώνουν σε μια μπάρα σχήματος “Τ”, που θα ενώνει το παρμπρίζ με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ώστε να παραμένει έτσι δομικά σταθερό

στις υψηλές ταχύτητες.

Από μηχανικής άποψης δεν θα διαφέρει σε τίποτα και έτσι, ενώ από την ίδια τη Bugatti δεν έχει διαρρεύσει κάτι επίσημο, ξέρουμε από το ιδιωτικό event που έγινε στο Ντουμπάι πριν κάποιες μέρες, ώστε οι πλούσιοι Άραβες να πάρουν μια γεύση από το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν, η Chrion θα κινείται από τον 8.0-λιτρο W16 quad turbo κινητήρα ο οποίος με την χρήση ηλεκτροκινητήρα θα παράγει 1.500 άλογα με 1.500 Nm ροπή.

Θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,3 δευτερόλεπτα. Τα 0-300 χλμ/ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα, χρόνος ταχύτερος από αυτόν της LaFerrari (15 δευτ) και πολύ γρηγορότερος από τον αντίστοιχο χρόνο των McLaren P1 (16,5 δευτ.) και Porsche 918 Spyder (23 δευτ.). Σε ότι αφορά την τελική ταχύτητα, οι Άραβες αναφέρουν πως το κοντέρ θα έχει τελική ένδειξη 500 χλμ/ώρα (οι φήμες μιλούν για τελική ταχύτητα 450-463 χλμ/ώρα.).

Keywords
Τυχαία Θέματα