Datsun 240Z και Bentley Bentayga Jr. [Renderings]

Πριν μια εβδομάδα η Bentley επιβεβαίωσε μέσω του προέδρου της Wolfgang Dürheimer, πως ετοιμάζει ένα μικρότερο SUV από την Bentayga, το οποίο θα παρουσιαστεί σε μορφή πρωτότυπου το 2017, με την έκδοση παραγωγής του να κυκλοφορεί το 2018.

Ο Theophilus Chin δεν έχασε ευκαιρία και με τη γνωστή μέθοδο της σμίκρυνσης μας δείχνει πως νομίζει ότι θα μοιάζει το μεσαίο βρετανικό SUV. Απ’ότι ξέρουμε θα έχει μέγεθος ανάμεσα σε αυτό των Porsche

Macan και Cayenne, με την αρχική του τιμή να ανέρχεται κοντά στις £120.000 (€170.000). Κίνηση θα παίρνει από V8 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, από έναν υβριδικό κινητήρα, αλλά και από τον νέο 6.0-λιτρο W12 στην έκδοση Speed, ο οποίος και θα αποδίδει κοντά στα 600 άλογα.

Από την άλλη, ο X-Tomi Design έκανε κάτι που πραγματικά εύχομαι να το δουν κάποια “μεγάλα κεφάλια” από την Nissan. Έτσι, με αφορμή την παρουσίαση του Fiat 124 Spider, ετοίμασε μια αναβίωση του Datsun 240Z, που θα μπορούσε κάλλιστα να βγει στη παραγωγή, από τη στιγμή που οι Ιάπωνες έχουν ακυρώσει το project του IDX concept.

Keywords
Τυχαία Θέματα