Οι αυτοκινητοβιομηχανίες τρολάρουν την Πρωταπριλιά

14:42 1/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

1η Απριλίου σήμερα, η παγκόσμια ημέρα του ψέματος, και αφού πω καλό μήνα, θα σου πω καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα και να μην πιστέψεις ότι διαβάσεις σήμερα στο internet, μιας και πολλοί θα προσπαθήσουν να σε κοροϊδέψουν.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα σε τρολάρουν είναι φυσικά και οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Ας αρχίσουμε την Ford η οποία ανακοίνωσε πως “ειδικοί” μηχανικοί της, εξετάζουμε με στηθοσκόπιο κάθε κινητήρα του Focus RS για να διαπιστώσουν αν

αυτοί λειτουργούν άψογα, προτού τοποθετηθούν πάνω στα αυτοκίνητα.

Η Honda μας δείχνει τις πινακίδες με Emoji, λόγω της τάσης της εποχής, ενώ η Lexus έχει ετοιμάσει ένα κάθισμα με Velcro, ώστε ο οδηγός να μένει “κολλημένος” σε αυτό ακόμη και αν αναπτυχθεί επιτάχυνση 3G.

Η ΜΙΝΙ από τη μεριά της τρολλάρει το κοινό ανακοινώνοντας πως θα προσφέρει πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω στα μοντέλα της, αρκεί κάποιος να πληρώσει το ποσό των €1.959, με την Skoda να ετοιμάζει τόσο μια ομπρέλα για σκύλους, όσο και ένα ρατράκ για τα χιονοδρομικά με τον σχεδιασμό του να προέρχεται από το Vision S Concept.

Το φανταστικό ρατράκ της Skoda αποδίδει 400 άλογα με 650 Nm ροπής και μπορεί να αναρριχηθεί σε πλαγιές με κλίση έως και 100%. Έχει δύο ερπύστριες, μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα και καταναλώνει 14 λίτρα καυσίμου ανά ώρα.

Στο εσωτερικό υπάρχει θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού με αερανάρτηση, θερμαινόμενη ποτηροθήκη, αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης που χρησιμοποιεί χιόνι, με το φανταστικό ρατράρ της Skoda να έχει τιμή 280.000 ευρώ.

H BMW έβαλε τους σχεδιαστές της να ετοιμάσουν παιδικά παπουτσάκια, ενώ η Morgan το ιδιαίτερο MOGrod, ένα hot rod με V6 3,7-λίτρων κινητήρα, για το οποίο έχει ήδη 250.000 προ-παραγγελίες.

Η MINI εκτός από τις πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω παρουσίασε και το Hipster Hatch, για τους Hipster του 2016.

Η Nissan παρουσίασε ένα αγωνιστικό Micra με ερπύστριες, με το Nissan Micra Warrior Trophy να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα στον Καναδά.

Η Opel δημιούργησε το Adam C, ένα κουρδιστό Adam που με 15 λεπτά κουρδίσματος έχει αυτονομία 200 χλμ, αλλά και μια ραπτομηχανή.

Η MG μας δείχνει ένα αόρατο πρωτότυπο, με την Fiat να δημιουργεί μια λιμουζίνα του 500 που μπορεί να μεταφέρει έως και 25 άτομα.

Η Leisure Travel Vans μας δείχνει ένα αυτόνομο RV, με την Mazda να ανακοινώνει πως από εδώ και στο εξής θα προσφέρει μόνο αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Η Audi Ιαπωνίας μας δείχνει τα μοναδικά Matrix Emoticon LED φωτιστικά σώματα,

Τέλος η Mercedes ανέστησε τον Carl Benz για “να πει ένα γεια” στην σημερινή ομάδα της Daimler, όπως και στον σημερινό CEO της, Dieter Zetsche.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα