Απειλή βόμβας έκλεισε το εργοστάσιο της Honda και του NSX

12:01 1/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Την Τρίτη που μας πέρασε, ο 30-χρονος εργαζόμενος Jeffery H. Martinez έγραψε ένα σημείωμα στον τοίχο του μπάνιο, απειλώντας με βόμβα το εργοστάσιο της Honda στο Marysville του Ohio, των Η.Π.Α., με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να στείλουν όλο το προσωπικό σπίτια τους για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταστροφή.

Η τοπική αστυνομία, με κατάλληλα εκπαιδευμένα σκυλιά και προσωπικό,

κατέφθασε στο χώρο του εργοστασίου για να διαπιστώσει ότι δεν υπήρχε κανένα είδους εκρηκτικός μηχανισμός στο εργοστάσιο. Ο Martinez παραδέχτηκε την επόμενη μέρα ότι ήταν αυτός που έγραψε το μήνυμα, με τον σερίφη Jamie Patton να λέει ότι η Honda απώλεσε τουλάχιστον 500.000 δολάρια και θα γίνουν προσπάθειες για να πληρώσει ο Martinez για αυτές τις σημαντικές απώλειες. Οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι Martinez δεν είχε κάποιο κίνητρο για την απειλή της βόμβας και θα βρεθεί αντιμέτωπος με το δικαστήριο σήμερα.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο άνοιξε το 1982 και εκεί κατασκευάστηκε το πρώτο “αμερικάνικο” Accord, ενώ σήμερα απασχολεί 9.500 εργζόμενους και είναι υπεύθυνο για τη συναρμολόγηση των Accord, Acura ILX και TLX, και από τον Απρίλιο το νέο NSX, καθιστώντας το πιο ακριβό “made in USA” αυτοκίνητο.

Keywords
Αναζητήσεις
καηκε το εργοστασιο τηςhonda, vomvas honda
Τυχαία Θέματα