H Spyker επιβεβαίωσε ένα νέο C12 και ένα SUV

12:20 1/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

H Spyker είναι ζωντανή και επέστρεψε στην φετινή έκθεση της Γενεύης, με την παρουσίαση το C8 Preliator, την τρίτη γενιά του C8, με τον CEO της εταιρίας, Victor Muller να δηλώνει ότι η εταιρία είναι απαλλαγμένη από τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ολλανδός “άνοιξε το παράθυρο” για την ανάσταση της Spyker. Και ενώ αρχικά ο ίδιος ο Muller είχε πει ότι θα κατασκευαστούν μόλις 50 C8 Preliator,

σήμερα μαθαίνουμε ότι το τελικό νούμερο θα είναι τριπλάσιο, καθώς έχει προγραμματιστεί να παραχθούν 50 coupe, ​​50 spider και άλλες 50 ειδικές εκδόσεις, μισές coupe και μισές spider. Σύμφωνα με τον Muller, το C8 Preliator coupe αναμένεται να κάνει sold out στο τέλος του μήνα, ενώ πρόσθεσε ότι στην έκθεση του Los Angeles, το Νοέμβριο, θα ανακοινωθεί ένα καινούριο αυτοκίνητο και “κάτι πολύ ιδιαίτερο.”

Όταν ρωτήθηκε για αν το μοντέλο θα είναι ένα ανανεωμένο D8 Peking-to-Paris, o Muller απάντησε ότι αυτή είναι μια «πολύ καλή εικασία», ενώ φαίνεται ότι το μυστήριο μοντέλο θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με ένα υβριδικό ή ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης, καθώς όπως τόνισε:

Η ηλεκτρική κίνηση έρχεται και θα δείτε περισσότερα αυτό το Νοέμβριο.

Εκτός από το μυστηριώδες τετράθυρο μοντέλο, ο Muller επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο C12. Θα τροφοδοτείται από έναν V12 κινητήρα που θα προέρχεται από μια ευρωπαϊκή εταιρεία, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται. Τέλος, μιλώντας για το φιάσκο της Saab, ο Muller είπε ότι δεν θα αγόραζε ποτέ ξανά άλλη εταιρεία που “εξαρτάται εξ ολοκλήρου από μια κυβέρνηση, καθώς δεν έχεις τον έλεγχο του πεπρωμένου σου“. Συνέχισε, λέγοντας ότι αυτό που συνέβη στη Saab ήταν κρίμα, καθώς είχε προσλάβει τον Jason Castriota για διευθυντή σχεδίασης της Saab και δημιούργησε το «απολύτως όμορφο” 9-3, που δυστυχώς δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα