Ο Jenson Button δεν θα τρέξει στις κατατακτήριες του Καναδά

19:51 6/6/2015 - Πηγή: AutoBlog

Υπαίτιος της δεύτερης κόκκινης σημαίας στα σημερινά τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά ήταν ο Jenson Button, καθώς ο Βρετανός πρωταθλητής έμεινε αμέσως μετά την στροφή 2. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον προβληματικό power unit, καθώς το ERS στο μονοθέσιο του παρέδωσε πνεύμα. Οι μηχανικοί της ομάδας δεν κατάφεραν να το αντικαταστήσουν στις δύο ώρες, που μεσολαβούν από την λήξη της δοκιμασίας του FP3 και των κατακτηρίων.

Ο Καναδάς αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληρός για την βρετανοϊαπωνική ομάδα, καθώς αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή κινητήρα, με την πρώτη να γίνεται στο μονοθέσιο του Fernando Alonso, παρά τον αναβαθμισμένο σύνολο που έφερε η Honda. Αυτή είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους τέσσερις αγώνες που ο Button δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη θέση του στο grid της εκκίνησης, καθώς στο Μπαχρέιν είχε αντιμετωπίσει ηλεκτρικά προβλήματα.

Τα προβλήματα αξιοπιστίας παραμένουν ακόμα άλυτα για την McLaren-Honda, με την τρέχουσα σεζόν να συγκαταλέγεται με ευκολία στην δυσκολότερη της ιστορία της, μέχρι σήμερα έχει σημειώσει βαθμούς μόνο στον αγώνα του Μονακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα