Φαντάζεσαι η Maserati να κατασκεύαζε την Alfieri Shooting Brake;

Όπως θα ξέρεις ήδη, η Maserati θα περάσει την Alfieri στην παραγωγή – ακόμα και αν αυτό γίνει αργότερα απ’ ότι θα θέλαμε. Επίσης, θα γνωρίζεις ότι το μοντέλο παραγωγής, θα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το πρωτότυπο που είδαμε. Όμως η Maserati σχεδιάζει μόνο την coupe έκδοση της πανέμορφης Alfieri… Άντε βαριά-βαριά, να την δούμε και ανοιχτή. Μέχρι εκεί όμως. Όντας φανατικός οπαδός των station wagon και shooting brake και βλέποντας το rendering της Alfieri Shooting Brake, αυτό

με λυπεί. Κοίτα πόσο όμορφη είναι η συγκεκριμένη έκδοση! Φαντάσου την ως την FF της Maserati… Κρίμα που δεν υπάρχει περίπτωση να την δούμε στην παραγωγή.

Κάτι ακόμα που δεν θα δούμε στην παραγωγή αλλά ο Theophilus Chin ασχολήθηκε ώστε να δημιουργήσει, είναι αυτό που ονομάζει Mercedes-Benz O-Class. Ένα μοντέλο κάτω από την A-Class που η ίδια η εταιρία αρνείται να λανσάρει στην αγορά και θα έλεγα ότι έχει δίκιο. Για αυτή του την δημιουργία, ο Chin ξεκίνησε με ένα Renault Clio, το οποίο “έντυσε” με το αμάξωμα της GLA.

Το τρίτο σχέδιο, αφορά στην Volvo. Πρόκειται για μία εικονική αναπαράσταση του Volvo C30 με τα χαρακτηριστικά της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Σουηδικής εταιρίας. Χαρακτηριστικά όπως τα “Thor” εμπρός φωτιστικά σώματα, το κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα και από τα λίγα που βλέπουμε στο πίσω μέρος, τα πίσω φωτιστικά σώματα. Περίεργο, όπως ήταν ούτως ή άλλως το C30 αλλά συμπαθητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα