Nicki Lauda: “Πρωταθλητής ο Fernando Alonso”

Όλα δείχνουν Fernando Alonso κι αυτό φαίνεται ότι υποστηρίζει και ο Nicki Lauda, ο οποίος δήλωσε:

Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα είναι ο Fernando Alonso! Κάνει τις σωστές κινήσεις, είναι γρήγορος κι έχει τον τρόπο να φέρνει το αυτοκίνητο πάντα στον τερματισμό. Είναι επιθετικός εκεί που χρειάζεται και αυτή τη στιγμή, μπορώ να τον αποκαλέσω ως τον κύριο Σωστό!!

Ο Αυστριακός, 3 φορές Πρωταθλητής συνεχίζοντας, δήλωσε:

Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με κάποιον άλλον, ο κάθε οδηγός είναι καλός στη δική του εποχή. Είναι αξιοσημείωτο ότι υπάρχουν 7 οδηγοί, οι οποίοι έχουν

μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο αλλά η μεγάλη ερώτηση είναι άλλη, πότε ο Fernando Alonso θα σταματήσει να τρέχει; Αν αυτό γίνει, τότε οι αντίπαλοι του μπορούν να τον φτάσουν στη βαθμολογία. Απ’την άλλη, γιατί να σταματήσει; Εγώ θεωρώ ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται το ίδιο καλά με αποτέλεσμα οι μαθηματικές πιθανότητες για τους υπόλοιπους οδηγούς, απλά θα μειωθούν δραματικά!

Είναι γεγονός, όταν αυτές οι δηλώσεις βγαίνουν από το στόμα του Nicki Lauda, ενός θρύλου της Formula 1, έχουν περισσότερη βαρύτητα και μεγάλη δόση αλήθειας. Ο Ισπανός είναι το ακλόνητο φαβορί για τον Παγκόσμιο τίτλο και μπορεί να τον χάσει μόνο αν ο ίδιος και η Ferrari αυτοκτονήσουν! Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι στο Maranello όλοι κοιτάνε τον επόμενο σταθμό, την Ιαπωνία. Ένας σημαντικός αγώνας για τους κόκκινους με άσχημη προϊστορία. Η τελευταία κόκκινη νίκη σε Ιαπωνικό έδαφος επιτευχθεί το 2004 με τον Michael Schumacher. Φυσικά, ο Fernando Alonso έχει 2 νίκες (2006 & 2008) αλλά και 5 βάθρα σε Ιαπωνικό έδαφος κι αυτό δίνει στη Ferrari αέρα αισιοδοξίας για μία καλή εμφάνιση στις 7 Οκτωβρίου στη Suzuka.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα