Mercedes-Benz S-Class Pullman [Renderings]

Μπορεί να έχουμε μερικούς μήνες ακόμα μέχρι την παρουσίαση της Mercedes-Benz S-Class Pullman αλλά ο Lutz Veldeig δεν μπορεί να περιμένει τόσο οπότε έκανε την δική του!

Το τελικό rendering έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις/πιθανότητες. Η μία έχει μεγάλη μεσαία κολώνα όπως έχουμε δει στην Rolls-Royce Phantom ή την Maybach 62 ενώ η άλλη έχει ένα μικρό παράθυρο ανάμεσα στις δύο πόρτες που κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Ο σχεδιαστής αναφέρει πως ήθελε να κάνει ένα σχέδιο που θα θυμίζει κλασικά μοντέλα αλλά χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει «παλιομοδίτικο». Με αυτό

ακριβώς στο μυαλό σχεδίασε και τις ζάντες της Pullman και οφείλω να ομολογήσω πως εμένα με εντυπωσίασαν.

Η S-Class Pullman θα παρουσιαστεί το 2014 και θα είναι η S-Class με το μεγαλύτερο μεταξόνιο. Θα μετράει περίπου 6 μέτρα σε μήκος και φήμες θέλουν την διάταξη των θέσεων να είναι του στυλ 2+2+2. Κάτω από το καπό, μάλλον θα βρίσκεται ο V12 twin-turbo με απόδοση κοντά στα 600 άλογα ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσει και υβριδική έκδοση. Τέλος, η τιμή της αναμένεται να ξεκινά από τις 200.000€ για να φτάσει πάνω από τις 250.000€ αν εξοπλιστεί με όλα τα extras που ετοιμάζει για αυτήν η Mercedes-Benz.

[Πηγή: Atelier-Valdeig]

Keywords
Τυχαία Θέματα