H Citroen γιορτάζει τις 200.000 πώλήσεις της DS σειράς

Μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξή των πωλήσεων της σειράς DS, που αποτελείται από το DS3, DS4 και DS5, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 200.000 παγκοσμίως, με το 12% να απορροφάται από την αγορά της Μεγαλής Βρετανίας.

Για να το γιορτάσει το γεγονός, η Citroën έντυσε ένα διώροφο λεωφορείο με το εμπορικό σήμα DS στις 12 Απριλίου και συνοδευόμενο από ένα DS3, DS4

και DS5 έκανε βόλτες στο κεντρικό Λονδίνο και υπό τους ήχους μιας τζαζ μπάντας το λεωφορείο σταμάτησε σε πολλά αξιοθέατα του Λονδίνου κατά μήκος της διαδρομής και τα μέλη προσέφεραν διαφημιστικά δώρα στο κοινό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Citroën, Frédéric Banzet, σχολίασε

Αν υπήρχε μία αυτοκινητοβιομηχανία, που θα μπορούσε να είναι τολμηρή, αυτή θα ήταν η Citroen. Η Citroën είναι η μόνη εταιρία που θα μπορούσε να έχει ένα 2CV και ένα DS στις εκθέσεις της. Η πρόκληση της σειράς DS αποδείχθηκε μια τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά η Citroën δεν προτίθεται να επαναπαυθεί στις δάφνες της αλλά υπόσχεται ένα μέλλον γεμάτο εκπλήξεις.

Η σειρά DS θα ξεκινήσει φέτος στην Κίνα και, με την ευκαιρία της εκδήλωσης όπως ξέρουμε, η Citroën σχεδιάσει το νέο πρωτότυπο, Numero 9, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Το concept σηματοδοτεί τα στυλιστικά στοιχεία από τα επόμενα τρία μοντέλα σειράς DS, ένα μεσαίο sedan, ένα SUV και ένα μεγάλο sedan λιμουζινα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα