Η νέα Infiniti G-Series θα βασίζεται πάνω στη Mercedes C-Class

H Infiniti ετοιμάζει την νέα γενιά της G-Series η οποία σύμφωνα με πηγές του Motor Trend, θα βγει παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2014 και θα φορά την ίδια πλατφόρμα με αυτή που θα φορά η νέα γενιά της Mercedes C-Class, αλλά θα είναι μακρύτερη κατά 51 mm. Στιλιστικά θα διαθέτει στοιχεία από το πρωτότυπο

Etherea και σε σχέση με την τωρινή γενιά θα διαθέτει περισσότερο τολμηρή και μυώδη σχεδίαση.

Μηχανικά θα φορά έναν αναβαθμισμένο βενζινοκινητήρα ο οποίος θα κατασκευαστεί πάνω στο μπλoκ του VQ. Οι φήμες θέλουν να υπάρχει και μια υβριδική έκδοση η οποία θα φορά τον 2.1-λίτρων πετρελαιοκινητήρα της Mercedes E300 Bluetech Hybrid, απόδοσης 204 ίππων με 500 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 20 kW (27 ίππων) με 250 Nm ροπής. Η IPL γρήγορη έκδοση θα φορά τον νέο twin-turbo V6 3.7-λίτρων απόδοσης περίπου 530-540 ίππων.

Τέλος σε ότι αφορά την έκδοση παραγωγής της Etherea, θα φορά τον νέο υβριδικό κομπρεσοράτο τετρακύλινδρο 2.5-λίτρων κινητήρα τη Nissan, θα κατασκευάζεται πάνω στην MFA πλατφόρμα της Mercedes, την ίδια που φοράνε οι νέες A-Class και B-Class και θα κατασκευάζεται στο Graz της Αυστρίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα