Ecclestone: Η Marussia έχει μια πιθανότητα για να σωθεί. Η Caterham όχι

Μετά από την αναβολή της δημοπρασίας που περιελάμβανε σημαντικό υλικό της Marussia, πάνω στο μονοθέσιο του 2015 και αγωνιστικό εξοπλισμό, ακούστηκαν πολλά για τον πιθανό αγοραστή. Η ομάδα θα βάλει στα ταμία της ένα σημαντικό ποσό αν βρεθεί στην Μελβούρνη (περίπου 39€ εκατ.), ενώ φαίνεται να χρωστάει περίπου τα διπλάσια σε διάφορες εταιρείες, ανάμεσά τους και οι Ferrari και McLaren, είναι όμως πιο δελεαστική σαν επιλογή από την Caterham.

Ο Bernie Ecclestone

μίλησε για τις τύχες των δυο ομάδων, αποκαλύπτοντας πως είχε συνάντηση με τον πιθανό αγοραστή της Marussia, ο οποίος δεν είναι ο Gene Haas, πράγμα που διέψευσε άλλωστε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Όχι (δεν είναι ο Haas). Είχα μια συνάντηση με κάποιον σήμερα το πρωί, που είπε ότι θέλει και νομίζει ότι μπορεί να αγοράσει την Marussia, οπότε αυτό θα ήταν καλό. Για την Caterham δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σωθεί, αλλά για την Marussia υπάρχει μια πιθανότητα. Ίσως εντός 10 ημερών, πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να πούμε αν πρόκειται να συμβεί ή όχι.

Δεν θέλουμε κάποιον που θα σέρνεται, αυτό είναι ακριβώς που δεν θέλουμε. Περάσαμε όλο αυτό το έπος στο τέλος του περασμένου έτους και δεν θέλουμε να το περάσουμε ξανά.

Σε ό,τι αφορά το Γερμανικού Grand Prix, ο Ecclestone δεν φάνηκε το ίδιο σίγουρος, όπως την περασμένη φορά, για τη διεξαγωγή του στο Hockenheim. Αν ο αγώνας δεν πραγματοποιηθεί ούτε εκεί, θα έχουμε το πρώτο πρωτάθλημα από το 1960 χωρίς Grand Prix επί Γερμανικού εδάφους, με τον Ecclestone να κάνει χιούμορ επ’ αυτού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Αλλά έχουμε ένα (Γερμανικό GP) και λέγεται Αυστρία.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους σταματήσουμε από το να χαθούν, αλλά στο τέλος, ο μόνος λόγος που ο αγώνας δεν θα συμβεί, είναι επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να διεξάγουν τον αγώνα.

[Photo Copyrights: Getty Images]

Keywords
Τυχαία Θέματα