Conquest Evade 2012, ο αντικαταστάτης του Hummer H1;

19:47 8/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Conquest Vehicles παρουσίασε το πρώτο της μη θωρακισμένο SUV, το Conquest Evade, το οποίο έχει εμπνευστεί από το Knight XV. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το Knight XV, αλλά οι Καναδοί έκαναν μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών, ώστε να το κάνουν πιο φιλικό στον οδηγό.

Φορά νέα φωτιστικά σώματα μπροστά πίσω, στενότερα φτερά, νέα

γρίλια, εισαγωγή αέρα στο καπό, τρεις ηλιοροφές και μεγαλύτερη πίσω πόρτα. Ο πίσω προφυλακτήρας έχει ένα κενό ώστε να γίνεται ευκολότερα η φόρτωση αντικειμένων στο πορτμπαγκάζ ενώ το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και χάλυβα, και είναι σημαντικά ελαφρύτερο από το θωρακισμένο σώμα του Knight XV.

Το σασί του προέρχεται από ένα Ford F550 Super Duty και διαθέτει αερανάρτηση. Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, έναν V8 6,2-λίτρων βενζίνης απόδοσης 390 ίππων με 549 Nm ροπής και με έναν V8 6,7-λίτρων πετρελαίου απόδοσης 405 ίππων με 1.100 Nm ροπής

Στο εσωτερικό μπορεί να μεταφέρει 4 επιβάτες, αφού στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο ηλεκτρικά ανακλινόμενα καθίσματα. Υπάρχει χώρος για τοποθέτηση laptops ενώ μπορεί να επενδυθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν από το φθινόπωρο με αρχική τιμή $579.000 (€468.000).


Διαβάστε Περισσότερα »

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα