Kovalainen: Μπορεί να επιστρέψω στη McLaren

17:07 8/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

Τα καλύτερα χρόνια του Heikki Kovalainen ήταν στη McLaren, τη διετία 2008 και 2009. Ο Φινλανδός, φυσικά, δεν μπορούσε ν’ ανταγωνιστεί τον Lewis Hamilton, ωστόσο πήρε μία pole position (Silverstone, 2008) και μία νίκη (Hungaroring, 2008), ενώ, από το 2010, αγωνίζεται για λογαριασμό τής Caterham (πρώην Team

Lotus).

Ο 30χρονος τα πηγαίνει αρκετά καλά στην Caterham, καθώς, γενικά, είναι ταχύτερος από τον team-mate του, Vitaly Petrov, και, πέρυσι, νίκησε κατά κράτος τον Jarno Trulli. Τώρα, δηλώνει ότι μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψει στη McLaren, διότι θέλει ν’ αγωνιστεί ξανά σε μια μεγάλη ομάδα.

Η McLaren ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά έτσι είναι και η Ferrari. Ο Fernando έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, και ο Massa γίνεται όλο και καλύτερος. Είναι μια κορυφαία ομάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Μπορώ να πω μόνο καλά λόγια για τη McLaren, αν κι έζησα καλές και άσχημες στιγμές. Αλλά, ξέρω τι ακριβώς έγινε τότε, και τι θα συνέβαινε αν είχα κάποια ευκαιρία στο μέλλον. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω. Είναι μια μεγάλη ομάδα, και είμαι ακόμα σ’ επαφή με πολλά παιδιά τής McLaren. Έχω μια καλή σχέση με τον Martin Whitmarsh, για παράδειγμα. Τότε, δεν ταίριαζαν όλα μεταξύ τους, αλλά υπήρχαν λόγοι γι’ αυτό. Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά.

Προσωπικά, το θεωρώ απίθανο ο Kovalainen να επιστρέψει στη McLaren. Χρειάζεται πολλή βελτίωση, την οποία θα πρέπει να δείξει μέσα σ’ ένα μονοθέσιο που δεν είναι το καλύτερο για τον σκοπό αυτό.
Διαβάστε Περισσότερα »

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα