Τζιμπούρ: Μας έδωσε ώθηση ο κόσμος

Στην ενέργεια που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο οι παίκτες και την ώθηση που τους έδωσε ο κόσμος, στάθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ μετά το τέλος του αγώνα με την Ντόρτμουντ. Στην ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι δηλώσεις του Ραφίκ Τζιμπούρ:
"Ηταν τελικός. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν είχαμε περιθώρια και σκεφτόμασταν μόνο τη νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης, που μας βοήθησε να φτάσουμε

στη νίκη. Δώσαμε πολύ ενέργεια. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και τώρα πρέπει να δούμε το επόμενο ματς του πρωταθλήματος. Είμαστε στα μισά της διοργάνωσης. Εχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι και τα πόδια στη γη για να πετύχουμε το στόχο μας".

Οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου:
"Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για να μείνουμε ζωντανοί έπρεπε να κερδίσουμε. Πήραμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε. Εχουμε δυνατότητες για κάτι καλό. Θέλουμε να έχουμε μια καλή αμυντική λειτουργία, που δεν είχαμε στα πρώτα παιχνίδια. Εϊναι σημαντικό να κρατάς τους αντιπάλους μακριά από την εστία, όπως κάναμε σήμερα. Αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα, θεωρώ ότι πήγαμε καλά. Είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης και πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα