Σνάουτσνερ: Πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα

Χωρίς να αναζητήσει δικαιολογίες ο Μίροσλαβ Σνάουτνσερ με δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δε στάθηκε καλά απέναντι στον Αστέρα και δέχθηκε την ήττα. Ο πολωνός τόνισε ότι ο Δικέφαλος χρειάζεται να διορθώσει την αμυντική του λειτουργία, καθώς είναι το αδύνατό του σημείο, ενώ επεσήμανε ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά απ' όλους τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Για τη νέα ήττα μετά από μια καλή ευρωπαϊκή νίκη: "Μετά τη νίκη και το πολύ καλό παιχνίδι στην

Ευρώπη πάλι χάσαμε. Πιστεύω ότι σήμερα (6/11) δεν ήμασταν καλά στη φυσική κατάσταση, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι αν θέλαμε να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ήττα".

Για το αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ: "Δεχθήκαμε πολλά γκολ από στημένες φάσεις, από πλάγιες σέντρες. Πιστεύω ότι από τα οκτώ τελευταία γκολ τα επτά τα δεχθήκαμε με τον ίδιο τρόπο. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το σημείο".

Για τα παιχνίδια που απομένουν και αν μπορεί να επιστρέψει: "Πιστεύω μπορούμε να επιστρέψουμε. Βέβαια, είναι δύσκολο αν συνεχίσουμε στην Ευρώπη και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω πρέπει όλοι μας να γίνουμε καλύτεροι".

Ο Λεονάρντο, που έκανε ντεμπούτο, από την πλευρά του, στάθηκε στην ευκαιρία που είχε ο ΠΑΟΚ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στάθηκε ο Λεονάρντο. "Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Δεχθήκαμε το γκολ, ενώ για μία μικρή λεπτομέρεια δεν μπορέσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ή να ανατρέψουμε το σκορ", είπε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα