Καταρρέει ο ΠΑΟΚ

19:10 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με 1-0 επικράτησε του ΠΑΟΚ ο Αστέρας για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη των Αρκάδων στην εφετινή Σούπερ Λίγκα, σε έναν αγώνα που παρακολούθησε και ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ακόμα μία ήττα για τους Θεσσαλονικείς (η τρίτη στα τελευταία πέντε ματς) και πέμπτη αγωνιστική που η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μένει χωρίς νίκη! Ο ΠΑΟΚ

μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη, έμεινε αρκετά πίσω από την κορυφή (11 βαθμούς), ενώ έδειξε πόσο μικρό ρόστερ έχει και το οποίο δεν αντέχει ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ματς

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα μόλις στο 2' με το φάουλ του Τσαμπούρη. Μετά από ένα διάστημα 15-20 λεπτών, οι Θεσσαλονικείς ισορρόπησαν το ματς και πέρα από κάποια σουτ που κατέληγαν άουτ, δεν σημειώθηκε η μεγάλη φάση. Μία φάση που ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου, ήταν για τους Αρκάδες και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι με τον Περόνε στο 44' έπιασαν στον «ύπνο» την άμυνα του ΠΑΟΚ και τον Τσιρίλο και πέτυχαν το τρίτο τους γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς με το σκορ στην πλάτη του. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι πίεσε τους Αρκάδες με στόχο το γρήγορο γκολ, με το οποίο θα έμπαινε ξανά στο ματς, ωστόσο, πέρα από την ευκαιρία του Παπάζογλου στο 58' ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε την εστία του Χακόμπο. Όλος ο ΠΑΟΚ, μετά και τις αλλαγές του Μπόλονι, είχε βγει μπροστά. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Περόνε στο 64' και λίγο έλειψε να «τελειώσει» το ματς (η λόμπα του από το κέντρο σταμάτησε στο δοκάρι του Χαλκιά). Μετά το 70' στον ΠΑΟΚ έγιναν ορατά και τα σημάδια κούρασης από τα πολλά και μαζεμένα ματς που έδωσε η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Ο Αστέρας κράτησε μπάλα ως όφειλε, «πάγωσε» τον ρυθμό και σε συνδυασμό με τις πολλές καθυστερήσεις στο ματς, κράτησε το σκορ στο 1-0. Οι Αρκάδες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα και διατήρησαν τον ΠΑΟΚ για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Χάκομπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσερο, Χουανίτο, Μάρτινς, Βιθέντε, Ρούμπεν, Περόνε (82' Μπακασέτας)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Αρίας, Λαζάρ (68' Σπαντάσιο), Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (57' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (57' Παπάζογλου)

Διαιτητής: Αρετόπουλος
Βοηθοί: Τάτσης, Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα