Τσάκας: Λεβαντής και Κλόκοζας στο Δ.Σ.

Δύο νέα ονόματα, πέρα από εκείνα των Σταύρου Δαϊλάκη και Αγγελου Δέλλα, που θα μπουν στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, αποκάλυψε ο Βλάσης Τσάκας εισερχόμενος στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος και συνεργάτης του Πρίγκιπα ανέφερε ότι ο πτέραρχος εν αποστρατεία Βασίλης Κλόκοζας

και ο Κώστας Λεβαντής θα μπουν στο διοικητικό συμβούλιο των πρασίνων. Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του ντέρμπι, ενώ είπε πως θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση 3 ημερών για να ολοκληρωθεί το deal στα τέλη Νοεμβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Αν ο Παναθηναϊκός πιάσει την απόδοση με τον ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα περάσει σφαίρα. Ο Παναθηναϊκός έχει τεχνική και έτσι θα πάρει τη νίκη. Είναι σίγουρα ένα ντέρμπι αλλά ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα για να το πάρει. Πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Χρειάζεται λίγη σοβαρότητα μόνο".

Για το αν μπορεί να δώσει χρονοδιάγραμμα: "Το χρονοδιάγραμμα έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Θα υπάρξουν τρεις μέρες καθυστέρηση. Στις 25-28 θα προκηρυχθεί η νέα Γ.Σ. που θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. Την Τρίτη θα μιλήσουμε από κοντά και θα αποφασίσουμε. Ο Πρίγκιπας θα είναι εδώ 19-25 για να ολοκληρώσει το deal και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα".

Για το αν υπάρχουν κάποια νέα ονόματα για το Δ.Σ.: "Είναι σήμερα άλλοι δύο μαζί μου. Ο κύριος Κώστας Λεβαντής και ο αγαπημένος φίλος, ο πτέραρχος ο οποίος αποστρατεύτηκε, Βασίλης Κλόκοζας. Δουλεύουμε για να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό πολύ ψηλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα