Τέλος &επίσημα Παππάς, Μεζάκ από τον Παναιτωλικό

Τίτλοι τέλους έπεσαν και επίσημα την Τετάρτη (21/12) στην συνεργασία του Παναιτωλικού με τους Χάρη Παππά και Βαλερί Μεζάκ, κάτι που ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό και απλώς όλοι περίμεναν να οριστικοποιηθεί, όπως κι έγινε...

Την ώρα που ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος στην Λάρισα, στο Αγρίνιο ανακοινωνόταν η λύση της συνεργασίας με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές

των καναρινιών.

Συγκεκριμένα, μετά το διαζύγιο με τον Μπαμόγκο, οι Αγρινιώτες έλυσαν την συνεργασία τους με τους Χάρη Παππά και Βαλερί Μεζάκ, οι οποίοι δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έτσι αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν την λύση των συμβολαίων τους και πλέον είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η ανακοίνωση για το... διαζύγιο: "Οι ποδοσφαιριστές Βαλερί Μεζάκ και Χάρης Παππάς έλυσαν σήμερα κοινή συναινέση τα συμβόλαιά τους με τον Παναιτωλικό. Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα