Στους 16 του Κυπέλλου ο Ατρόμητος

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Θανάση Καραγκούνη, ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από την Επανομή, κερδίζοντας 3-2 την τοπική Αναγέννηση και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, όταν μόλις στο 8' ο Γκέσιος με ατομική προσπάθεια και τη βοήθεια της τύχης, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν, με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ανατρέψει

το εις βάρος του σκορ, πριν τελειώσει το ημίχρονο. Ο Θανάσης Καραγκούνης με ένα γκολ στο 20' και μια... γκολάρα στο 40', έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με την Αναγέννηση να δημιουργεί και να χάνει δύο ευκαιρίες με τον Τράκις και τον Ατρόμητο να "απαντάει" με χαμένη ευκαιρία του Καραμάνου στο 70'.

Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά μέσα σε ένα δίλεπτο... Στο 78' ο Μπρίτο έκανε το 3-1 για τον Ατρόμητο και με την σέντρα, ο Γεωργίου εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας της αθηναϊκής ομάδας, μειώνοντας και πάλι στο γκολ (2-3)! Οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Ασλανίδης, Καραμανλής, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Τράκις, Γκέσιος.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Οικονόμου, Τόμας, Μπρίτο, Καραγκούνης, Νάστος, Αναστασάκος, Δημούτσος, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία, Μακρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα