Παπουτσάκης: Νικήστε και τον Παναιτωλικό

Την δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Εργοτέλης που υποδέχεται στο Παγκρήτιο τον Παναιτωλικό, προκειμένου να αναριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό ζήτησε και ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Παπουτσάκης από τους παίκτες της κρητικής ομάδας, στην σημερινή (4/11) προπόνηση.

"Θέλω να παίξετε όπως κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ακόμη καλύτερα. Θέλω να πάρετε τη νίκη για να φτάσει η ομάδα ψηλά. Εχουμε θέσει έναν στόχο και είναι στο χέρι μας να

το διεκδικήσουμε. Θέλω όλοι σας να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο στην ομάδα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος στους παίκτες.

Επί των αγωνιστικών θεμάτων, η προετοιμασία του Εργοτέλη έχει μπει στην τελική ευθεία Το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα του αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάριο Μπούντιμιρ (ενοχλήσεις στο πέλμα), που δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.

Εν τω μεταξύ, αντιπροσωπία της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη επισκέφτηκε σήμερα το πρότυπο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στο Μαρτινέγκο. Οι Μιχάλης Φραγκουλάκης, Μάριο Χίμπλινγκερ, Λευτέρης Γιαλούσης, Βασίλης Ρέντζας, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Χρυσοφάκης ’γγελος Χαντί, Μπρούνο Χαλκιαδάκης και Ανδρέας Μπουχαλάκης συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Οι ποδοσφαιριστές έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τα παιδιά, τα οποία προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα