Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μίχαλ Πρόμπιερζ με σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Αρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μίχαλ Πρόμπιερζ με σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Αρη και φυσικά να πιάσει δουλειά, μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Αγαπητός Αμπελάς υποδέχθηκε τον 39άχρονο τεχνικό στο αεροδρόμιο Μακεδονία και τον συνόδευσε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Εκεί τον περιμένει η διοίκηση της ΠΑΕ όπου οι δύο πλευρές θα

συζητήσουν από κοντά και στη συνέχεια, ο Πρόμπιερζ, θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, καθώς στις 20:30GR θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Πολωνός προπονητής θα παρακολουθήσει μάλιστα και την προπόνηση της ομάδας και φυσικά το Σάββατο (05/11) θα είναι στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, ενώ ο Νίκος Πασσιαλής θα κατευθύνει την ομάδα.

"Ηρθα για να πολεμήσουμε όλοι μαζί. Ηξερα τον Αρη από πριν, τον γνώρισα πολύ καλύτερα στους αγώνες με τη Γιαγκελόνια στο Europa League. Σιγά-σιγά θα μάθω και την γλώσσα σας κι ελπίζω εσείς τη δική μου", είπε ο Πρόμπιερζ και ερωτηθείς για τη πρόταση του Αρη, απάντησε ότι "ο Αρης είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα".

Η τελευταία του ατάκα δείχνει εξάλλου και τους λόγους για τους οποίους στον Αρη αποφάσισαν να τον επιλέξουν, καθώς αντιλήφθηκαν από τη πρώτη στιγμή όπου ο 39άχρονος προπονητής έδειξε τρομακτικό ενδιαφέρον να δουλέψει στους κίτρινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα