"Κακώς ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος στο Αρης-ΟΣΦΠ"

Ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου από την ΚΕΔ στον αγώνα του Αρη με τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Θεσσαλονίκη. Πέρα από το γεγονός ότι οι κίτρινοι είχαν μείνει με παράπονα στο περυσινό ματς από τον εν λόγω ρέφερι, ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα επιστρέφει σήμερα

στην Ελλάδα από τον αγώνα Λάτσιο-Ζυρίχη που σφύριξε την Πέμπτη για το Europa League και υφίσταται θέμα, καθώς θα πρέπει να περάσει 48ωρο για να διαιτητεύσει εκ νέου, γεγονός που κατήγγειλε ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" υποστήριξε ότι κακός ο Κύρος Βασσάρας όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του Σαββάτου στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό.

Σιδηρόπουλος ήταν στην Ιταλία, αφού είχε οριστεί 4ος διαιτητής στον αγώνα Λάτσιο-Ζυρίχη και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής. Δεν έχει το δικαίωμα να σφυρίξει το ματς του ’ρη με τον Ολυμπιακό γιατί δεν μεσολαβεί ένα 48άωρο όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Η ομάδα που θα χάσει θα έχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση, παρότι οι ομάδες συνήθως δεν καταφεύγουν σε τέτοιες ενέργειες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

Οσον αφορά τον Κύρο Βασσάρα, είπε: "Ο Βασσάρας κάνει τώρα πράγματα για τα οποία είχε επικρίνει πέρσι τον πρώην αρχιδιαιτητή Βασίλη Τεροβίτσα. Είχε αντιρρήσεις όταν κάποιος διαιτητής ή βοηθός γύριζε από το εξωτερικό την Παρασκευή να ορίζεται το Σάββατο. Τώρα όμως εκπλήσσομαι που κάνει το ίδιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα