Πάει Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Στη λύση του Πρωτοδικείου οδηγήθηκε ο ΟΦΗ, καθώς στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου δεν προέκυψε κανένα ενδιαφέρον για να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.

Μετά την εξέλιξη αυτή, την ερχόμενη Δευτέρα (2/1) θα οριστεί προσωρινή διοίκηση από το δικαστήριο του Ηρακλείου, η οποία με τη σειρά της θα αναλάβει να "τρέξει" όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα

(μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, υποψήφιους επενδυτές).

Μεταξύ των υποχρεώσεων της νέας διοίκησης που θα οριστεί θα είναι και η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου όπως απαιτεί ο νόμος, τόσο για την αδειοδότηση της ομάδας, όσο και για να μην υπάρξει θέμα πτώχευσης της εταιρείας.

Ο απελθών πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, τόνισε μεταξύ άλλων: "Κάναμε ότι μπορούσαμε για την ομάδα, όλα είναι στη διαφάνεια, κάθε χρήματα που ξοδεύαμε είναι στον ισολογισμό. Στους παίκτες που υπάρχουν τώρα στην ομάδα έχει καλυφθεί το 95% και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Καταφέραμε να κάνουμε μια συμφωνία με τους αδερφούς Βατσινά προς όφελος της ομάδας.

Ρυθμίστηκαν 13 προσφυγές από παλιές διοικήσεις, αλλά υπάρχουν και άλλες για αυτό χρειαζόμαστε χρήματα. Είναι λάθος αυτό που λένε ότι δεν κάναμε καλή διαχείριση. Είναι δύσκολο να μπορείς να συμφωνείς με παίκτες όταν δεν έχεις χρήματα, εμείς όμως καταφέραμε με τα "ψέματα" και την αγάπη όλων και του προπονητή να τα καταφέρουμε. Δώσαμε τις μάχες στα δικαστήρια το καλοκαίρι και με τη βοήθεια όλων τα καταφέραμε και ανεβήκαμε.

Τα προβλήματα όμως παρέμειναν γιατί τα είχαμε αφήσει πίσω, ώστε με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία να καλύψουμε τα χρέη σε ένα χρονικό διάστημα 3 ετών. Εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα ή ατομικά ή σε γκρουπ. Εγώ παραμένω στρατιώτης του ΟΦΗ και δεν θα αφήσω κανέναν να βλάψει το σύλλογο."

Keywords
Τυχαία Θέματα