Αποχή από τη προπόνηση στον Αρη

Οι καλαθοσφαιριστές του Αρη προχώρησαν στην πρώτη κίνηση διαμαρτυρίας για τις οφειλές που υπάρχουν απέναντί τους, καθώς απείχαν από την προπόνηση της ομάδας που θα έπρεπε να διεξάγεται αυτή την ώρα.

Οι έλληνες παίκτες ενημέρωσαν σχετικά τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και είναι σαφές ότι θέλουν να περάσουν ξεκάθαρο μήνυμα στους μετόχους αλλά και στους παράγοντες της ΚΑΕ ούτως ώστε να ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα και να δώσουν λύσεις.

Οι Ελληνες είναι δεν έχουν εισπράξει ούτε ευρώ από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου,

ενώ αυτοί που ήταν στον Αρη και τη περσινή σεζόν, έχουν να λαμβάνουν χρήματα και από το περσινό συμβόλαιο. Οι ξένοι παίκτες έχουν να εισπράττουν ένα μικρό μέρος των συμβολαίων τους, αλλά όπως είπαν στους συμπαίκτες τους. Β«είμαστε ομάδα, ό,τι γίνεται θα γίνεται απ' όλους μας και φυσικά, ούτε εμείς θα προπονηθούμεΒ».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε με τους παίκτες, αντιλήφθηκε όμως στόχος των αθλητών δεν είναι να βλάψουν την ομάδα, αλλά να αναγκάσουν τους έχοντες των ευθυνών, να ασχοληθούν με την ομάδα και να πάρουν τις απαιτούμενες αποφάσεις ούτως ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Στο Αλεξάνδρειο αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος έχει δεσμευτεί στους παίκτες ότι θα τους εκχωρηθούν όλα τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, μόλις αυτό υπογραφεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα