Ουέμπερ: Απογοήτευση που δεν τερμάτισα 2ος

Ο Μαρκ Ουέμπερ παραδέχτηκε ότι ήταν απογοητευμένος που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Λιούις Χάμιλτον στη μάχη για τη δεύτερη θέση του GP Κορέας.

"Ηταν η μέρα της ομάδας σήμερα", είπε ο Ουέμπερ, ο οποίος αρκέστηκε στην τελευταία θέση του βάθρου, πίσω και από τον ομόσταβλό του στην Red Bull, Σεμπάστιαν Φέτελ.

"Ο τίτλος κατασκευαστών ήταν ένα τεράστιο πράγμα. Εγώ είμαι απογοητευμένος που δεν πήρα τη δεύτερη θέση. Κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο pit-stop και βάλαμε τους εαυτούς μας σε καλή θέση.

"Το αυτοκίνητο

ασφαλείας έφερε όλους κοντά, αλλά στο δεύτερο pit-stop κάναμε το χειρότερο πράγμα. Δεν μπήκαμε πριν ή μετά [τον Χάμιλτον], μπήκαμε την ίδια στιγμή. Ηταν μια καλή μάχη στον πρώτο γύρο και αυτό ήταν όλο σήμερα. Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα".

Σε αντίθεση με τον Φέτελ που έχει 10 νίκες σε 16 αγώνες ως τώρα, ο αυστραλός δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου φέτος.

"Ο στόχος μου για τη συνέχεια; Νομίζω να κάνω ένα καθαρό, τέλειο αγωνιστικό τριήμερο", πρόσθεσε ο Ουέμπερ.

"Χρειάζεται να γίνουν όλα σωστά για να κερδίσεις. Υπήρχαν πολλά θετικά για μένα σήμερα, αλλά η αρχική αντίδραση είναι μια μικρή απογοήτευση".

Keywords
Τυχαία Θέματα