Χάμιλτον: Δεν αμφέβαλλα για τον εαυτό μου

Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είχε αμφιβολίες για τις οδηγικές του ικανότητες, μετά την επιστροφή του στο βάθρο έπειτα από πέντε αγώνες.

Ο οδηγός της McLaren είχε μια σειρά από δύσκολες κούρσες τελευταία, με αρκετά ατυχήματα, και δέχτηκε σκληρή κριτική γι' αυτό. Ομως την Κυριακή (16/10) στην Γέονγκαμ επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση.

"Δεν θα αμφέβαλλα ποτέ για τον εαυτό μου", τόνισε ο Χάμιλτον. "Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να κάνω.

"Εχω

την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη από την ομάδα, οπότε το θέμα ήταν να παραμείνω μακριά από μπλεξίματα, και μακριά από γραφείο των αγωνοδικών, να βάλω το κεφάλι κάτω και να πάρω καλύτερα αποτελέσματα".

Επιπλέον, ο βρετανός δεν ήταν πολύ απογοητευμένος που δεν κατάφερε να μετατρέψει την pole position του σε νίκη, καθώς όπως είπε είχε προβλήματα με τον χειρισμό του μονοθεσίου του.

"Δεν ήταν πολύ άσχημα. Ο Μαρκ [Ουέμπερ] οδήγησε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια, ενώ πρέπει να συγχαρώ τον Σεμπ [Φέτελ]. Και οι δύο ήταν πάρα πολύ γρήγοροι αυτό το τριήμερο και στον αγώνα ήταν δύσκολο να πιάσω τον Σεμπ και να τον προσπεράσω.

"Είχα αρκετή δυσκολία στον αγώνα. Μπλόκαρα τα λάστιχα παντού και υπέφερα από υποστροφή, αλλά ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για μένα σε σύγκριση με τα προηγούμενα, οπότε είμαι χαρούμενος".

Keywords
Τυχαία Θέματα